2012-09-14 19:04:03
Φωτογραφία για ΤΙΜΩΡΙΑ-ΡΕΚΟΡ ΣΕ ΛΟΥΙΖΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΚΟΥΤΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ (VIDEOS & PHOTOS)
Βαριά… καμπάνα έπεσε στον Λουιζάο, για την διένεξη που είχε με τον διαιτητή Κρίστιαν Φίσερ στις 11 Αυγούστου στο φιλικό στο Ντίσελντορφ με την ομώνυμη ομάδα.

Η πειθαρχική επιτροπή της πορτογαλικής Ομοσπονδίας, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", εξέτασε το συμβάν, με βάση και το φύλλο αγώνα που έφτασε στα χέρια της, και επέβαλε στον Βραζιλιάνο αμυντικό, ποινή αποκλεισμού δυο μηνών, αλλά και πρόστιμο ύψους 2.550 ευρώ!

Με βάση αυτή την ποινή ο Λουιζάο θα χάσει 11 αγώνες των «αετών», έξι για το πρωτάθλημα, τέσσερις για το Τσάμπιονς Λιγκ και ένα για το Κύπελλο Πορτογαλίας. Την υπόθεση θα την εξετάσει πάντως και το πειθαρχικό όργανο της FIFA, καθώς η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει ζητήσει από αυτή της Πορτογαλίας τα στοιχεία της υπόθεσης. Η Μπενφίκα έχει το δικαίωμα να καταθέσει έφεση μέσα στην ημέρα Ο Λουιζάο είχε διαφωνήσει έντονα με μια απόφαση του διαιτητή και διαμαρτυρήθηκε με... άκομψο τρόπο, φέρνοντας το πρόσωπο του πολύ κοντά σ’ αυτό του Κρίστιαν Φίσερ. Ο ρέφερι έπεσε κάτω και για μερικά λεπτά έμεινε αναίσθητος. Στη συνέχεια αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και το φιλικό διεκόπη.

Όλοι καταφέρθηκαν εναντίον του Βραζιλιάνου αμυντικού, με τον Λουιζάο να «φωνάζει» πως δεν χτύπησε τον διαιτητή, κατηγορώντας τον τελευταίο ότι έκανε θέατρο…
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ