2012-09-18 12:18:04
Φωτογραφία για Ξέφραγο αμπέλι τα σύνορα της Ελλάδας, δηλώνει αναγνώστης
Είναι γνωστό ότι τα σύνορά μας κατάντησαν μετά από εντολές των πολιτικών ξέφραγο αμπέλι όπου καθένας από Βουλγαρία-Σκόπια-Αλβανία-Τουρκία έρχεται και φεύγει ανενόχλητο.

Πρόσφατα στο «τελωνείο»προμαχώνα μαζεύονταν τα χαράματα βουλγαρόγυφτοι, μοιράζονταν σε αμάξια φορώντας κουρέλια, και μετά έπιαναν δουλειά σε φανάρια στην Θεσ/κη παριστάνοντας τους ανάπηρους. Αλλά φυσικά δεν σταμάτησαν εκεί, ρήμαξαν την Ελλάδα κλέβοντας οτιδήποτε μεταλλικό και μετά με την άνεσή τους τα πουλούσαν σε χυτήρια στην Ελλάδα –χωρίς να ενοχλείται ο κλεπταποδόχος του χυτηρίου.

Την Παρασκευή 14/9/2012 στο Καβαλάρι Λαγκαδά μπουκαραν τρεις ληστές. Στην προσπάθειά τους να ανοίξουν γραφείο έγιναν αντιληπτοί από τον πατέρα του ιδιοκτήτη και του εβαλαν καλάσνικοφ στο πρόσωπο για να σωπάσει. Να σημειωθεί ότι από την προσπάθεια διάρρηξης τραυματίστηκε ο ένας από τους 3 δράστες και άφησε αίματα και αποτυπώματα, αλλά την ίδια μέρα απτόητοι συνέχισαν να εισβάλλουν σε σπίτια και να κλέβουν και να τρομοκρατούν τους κατοίκους. Η αστυνομία αν και ειδοποιήθηκε άμεσα ήλθε την επόμενη μέρα . Προσοχή μεγάλη..και μετά σου λένε γιατί ανεβαίνουν τα ποσοστά της χρυσής αυγής.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέο πολιτικό φαινόμενο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέο πολιτικό φαινόμενο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ