2012-09-20 19:50:22
Φωτογραφία για Αύριο η κλήρωση, μάλλον με 21 ομάδες
Οριστικά αύριο Παρασκευή 21/09 θα γίνει η κλήρωση της Β' Εθνικής όπως ανακοίνωσε και επίσημα η αρμόδια αρχή του Πρωταθλήματος. Παραμένει άγνωστος ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετάσχουν.

Η ώρα που θα μάθουμε το πρόγραμμα της Football League έφτασε, καθώς όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή αύριο θα γίνει έκτακτη συνέλευση και θα ακολουθήσει η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Μυστήριο βέβαια αποτελεί ο αριθμός των ομάδων που θα περιλαμβάνονται στην κληρωτίδα, καθώς; ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα των Ολυμπιακού Βόλου, Ηρακλή και Καβάλας.

Πάντως, αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά δημιουργεί η πληροφορία πως ο ΟΠΑΠ απέστειλε έγγραφο στη διοργανώτρια, στο οποίο αναφέρει ότι δέχεται να δώσει 3,5 εκ. Ευρώ για να γίνει η αναδιάρθρωση.

Αυτό ανατρέπει τα δεδομένα, καθώς φέρνει τις δύο πλευρές πολύ κοντά σε συμφωνία και αν οριστικοποιηθεί θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο στις τρεις ομάδες να μπουν στην αυριανή κλήρωση.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

Πραγματοποιείται, αύριο Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 12.00’, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

1.- Ενημέρωση από την αρμόδια Επιτροπή για τις τρέχουσες εξελίξεις στο Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο

2.- Διάφορα Θέματα

Μετά το πέρας της συνεδρίασης θα διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE. 

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ