2012-09-24 00:44:48
Φωτογραφία για Την τρίτη η απολογία του 17χρονου για το μακελειό στο Ροτάσι
Την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του τακτικού ανακριτή ο 17χρονος που νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου παραδόθηκε στις αρχές του Ηρακλείου ενεπλάκη στο αιματηρό επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας επίσης 17χρονος στο Ροτάσι του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων στο Ηράκλειο.

Ο 17χρονος ομολόγησε πως ο ίδιος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι το συνομήλικο του ενώ σε βάρος του ο Εισαγγελέας έχει ασκήσει δίωξη για ανθρωποκτονία τετελεσμένη και σε απόπειρα, καθώς εκτός από το θάνατο του συνομήλικου ευθύνεται για τον τραυματισμό ενός 29χρονου ο οποίος νοσηλεύεται με τραύμα από μαχαίρι ανάμεσα στον πνεύμονα και το νεφρό.

Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο ξεκίνησε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής, σε αγροτική περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Ροτασίου του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων όταν συνεπλάκησαν για μεταξύ τους διαφορές, συνολικά επτά Ηρακλειώτες, οι τέσσερις ηλικίας 39, 23, 24, 44 ετών και τρεις 17χρονοι.


Στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν τα ποιμνιοστάσιά τους σε εκτάσεις για τα όρια των οποίων υπήρχαν διαφορές.

Όπως φαίνεται, καμία απο τις δύο πλευρές δεν έκανε "πίσω" και όταν τα λόγια έφτασαν σε αδιέξοδο, βγήκαν τα όπλα.

Πυροβόλο όπλο - αγνώστου τύπου - μαχαίρια και κατσούνες, χρησιμοποιήθηκαν, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 17χρονου, τον σοβαρό τραυματισμό του 39χρονου και του 23χρονου και τον ελαφρύ τραυματισμό άλλου 17χρονου.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία όπου και νοσηλεύονται φρουρούμενοι, ενώ οι λοιποί δράστες αναζητούνται.
protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ