2012-09-24 02:52:26
Φωτογραφία για Εξάρθρωση σπείρας αλλοδαπών διαρρηκτών
Τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας συνελήφθησαν τις προηγούμενες ημέρες για διακεκριμένες κλοπές και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Πύλης εξιχνίασαν τέσσερις συνολικά περιπτώσεις κλοπών στα Τρίκαλα και την ευρύτερη περιοχή με τα κλοπιμαία να τα κρύβουν σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη η οποία και εντοπίστηκε.

Ειδικότερα το διήμερο 15 και 16 Σεπτεμβρίου ο 33χρονος από κοινού με τον ένα 21χρονο, διέρρηξαν επιχείρηση ιδιοκτησίας 55χρονου και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέρρηξαν το παράθυρο που οδηγεί στην οικία του κι αφαίρεσαν ένα DVD και διάφορα είδη ρουχισμού. Επίσης έκλεψαν ένα αεροβόλο όπλο και διάφορα εργαλεία από 63χρονο, ένα αλυσοπρίονο, ένα ηλεκτρικό πριόνι και διάφορα γεωργικά εργαλεία από 77χρονο και τέσσερις οθόνες Η/Υ με τα αντίστοιχα πληκτρολόγια από κατασκευαστική εταιρεία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης Τρικάλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

e-enimerosi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΖΙΜΠΟΥΡ : ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΖΙΜΠΟΥΡ : ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ