2012-09-28 09:13:21
Φωτογραφία για ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΧΟΛΕΜΠΑΣ - ΠΡΕΣΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡ
Ο Χοσέ Χολέμπας είχε μία επαφή σε καλό κλίμα με τον Γιάννη Βρέντζο για το ζήτημα του συμβολαίου του την ώρα που στον Ολυμπιακό ασκούν πρέσινγκ στον Ραφίκ Τζιμπούρ για ανανέωση.

Σε εξαιρετική ατμόσφαιρα κύλησε η κουβέντα που είχαν ο κ. Βρέντζος με τον Χολέμπας για την επέκταση της συνεργασίας του διεθνούς μπακ με τον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές δείχνουν να είναι κοντά στο να τα βρουν σε όλα. Όπως φαίνεται η εν λόγω υπόθεση έχει μπει σε καλό δρόμο με τον ποδοσφαιριστή να επιθυμεί να μείνει για αρκετά χρόνια στον σύλλογο.

Επιδίωξη των νταμπλούχων Ελλάδας είναι να «δέσουν» τον παίκτη με συμβόλαιο έως το 2015 ανεβάζοντάς του τις αποδοχές του και δίνοντάς του γενικότερα περισσότερα κίνητρα με μπόνους κ.ά.. Δεν αργήσουν πάντως να πέσουν οι σχετικές υπογραφές με τον Χολέμπας να έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι τις 30.06.2013.

Σχετικά με τον Τζιμπούρ που το τελευταίο διάστημα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει τον πρωταθλητή Ελλάδας γίνεται προσπάθεια να κλείσει θετικά το ζήτημα του νέου συμβολαίου του. Στην πειραϊκή ΠΑΕ κάνουν αρκετές ενέργειες προκειμένου ο Γαλλοαλγερινός να πει το «ναι» για τη νέα χρονιά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ