2012-09-28 10:44:02
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟ... ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗ Mercedes Ο ΧΑΜΙΛΤΟΝ!
Τέλος σε ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 αναμένεται να μπει σήμερα (28/9), σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport-fm.gr".

Ο λόγος γίνεται για τον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος σύμφωνα με βρετανικά και γερμανικά Μέσα θα ανακοινώσει την αποχώρησή του από την McLaren για να συνεχίσει την καριέρα του στην Mercedes.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Γερμανούς με χρηματικές απολαβές 18 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ποσό που δεν απέχει πολύ από το συμβόλαιο που έχει με την McLaren.

Μάλιστα, σύμφωνα με το "BBC" ο Σέρχιο Πέρες είναι ο πιλότος που θα πάρει τη θέση του Χάμιλτον στη βρετανική ομάδα. Η μετακίνηση του Χάμιλτον στην Mercredes δηλώνει την αποχώρηση του Μίκαελ Σουμάχερ από τα γκριντ της Φόρμουλα 1 γι δεύτερη φορά μετά την επιστροφή του το 2010.

Ο Χάμιλτον αναμένεται να αποχωρήσει από τη McLaren μετά από έξι σεζόν. Ο 27χρονος πιλότος βρίσκεται στη McLaren από το 2007, χρονιά που τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Τη δεύτερη σεζόν του στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 στέφθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής, ενώ φέτος έξι γύρους πριν το τέλος της χρονιάς βρίσκεται στο κυνήγι του τίτλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ