2012-10-02 12:53:55
Φωτογραφία για ΓΚΑΛΕΤΙ : ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ...
Σήμερα ο Λουτσιάνο Γκαλέτι θα κάνει μεταμόσχευση νεφρού και θέλει να πάνε όλα καλά, προκειμένου να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Μάλιστα είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και κάνει τα πρώτα του σχέδια, όταν θα είναι απολύτως υγιής.

«Ο πατέρας μου είναι ο δότης και στις εξετάσεις που προηγήθηκαν, όλα ήταν εντάξει. Κάποτε ήταν αθλητής και το νεφρό του είναι σε καλή κατάσταση», τόνισε ο Γκαλέτι, που συνέχισε σχετικά με την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. 

«Αν όλα πάνε κατ' ευχήν, σε ένα μήνα ή σε είκοσι ημέρες θα μπορώ να προπονηθώ σε χαλαρούς ρυθμούς. Και σε 1.5 μήνα θα μπορώ να προπονούμαι με ομάδα».

Συνεχίζοντας ο Γκαλέτι φαίνεται να έχει επιλέξει τον σύλλογο στον οποίο θα αγωνιστεί. «Οι γιατροί μου είπαν πως αν όλα πάνε καλά, θα μπορέσω να παίξω ποδόσφαιρο κανονικά. Στο τελευταίο ματς που αγωνίστηκα, η πίεσή μου ήταν 20. Ευτυχώς, οι πόρτες της Εστουντιάντες είναι ανοικτές για να προπονηθώ.

Θέλω να εκπληρώσω ένα όνειρο και να αγωνιστώ ξανά. Προέχει η υγεία, να κάνω μια πετυχημένη επέμβαση και να ζήσω μια φυσιολογική ζωή. Το γεγονός πως οι γονείς μου είναι συμβατοί, με βοηθά πολύ», ανέφερε ο Γκαλέτι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ