2012-10-02 13:42:19
Φωτογραφία για Σε οριακό σημείο έχουν φτάσει οι σχέσεις του Σέρχιο Ράμος με τον Ζοζέ Μουρίνιο
Οι σχέσεις του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Σέρχιο Ράμος, τον οποίο θέλει η Τσέλσι, ανάγκασαν τον τελευταίο να ζητήσει μεταγραφή. Διαβάστε ακόμη γιατί κόντρα στην Ντεπορτίβο ο Ισπανός φορούσε τη φανέλα του Μεσούτ Εζίλ από μέσα.

Σε οριακό σημείο έχουν φτάσει οι σχέσεις του Σέρχιο Ράμος με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Οι δύο άνδρες φαίνεται πως δεν μπορούν να συνυπάρξουν στη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το αίτημα του Ισπανού αμυντικού για μεταγραφή.

Σύμφωνα με τον καταλανικό Τύπο ("Sport" και "Mundo Deportivo") ο Ράμος ζήτησε να πάρει μεταγραφή. Ο Μουρίνιο γνωρίζοντας πως έχει η κατάσταση δεν έχει πρόβλημα να τον αφήσει να φύγει, αφού τα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο του συλλόγου είναι αρκετά. Η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να δώσει 50 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της ακόμα και τον Ιανουάριο και έτσι τα πάντα εξαρτώνται από τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ καλείται να διαχειριστεί αυτό το πολύ μεγάλο θέμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο ίδιος έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ράμος, για τον οποίο είχε δαπανήσει πολλά χρήματα προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της Ρεάλ, αλλά από την άλλη έχει δείξει αρκετές φορές και την έμπρακτη στήριξή του προς τον Μουρίνιο.

Όσον αφορά τις σχέσεις των δύο ανδρών ενδεικτική ήταν, όπως αποκαλύπτει η "Marca", η κίνηση του Ράμος να φορέσει τη φανέλα του Μεσούτ Εζίλ στο παιχνίδι με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο Τούρκος στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε και ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης φόρεσε μέσα από τη φανέλα του εκείνη του Εζίλ. Ο στόχος του ήταν να τη δείξει σε όλους σε περίπτωση που σκόραρε για να στηρίξει από τη μία τον συμπαίκτη του και να πικάρει τον προπονητή του.

Επίσης, όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τον Μουρίνιο μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα ο Ράμος απάντησε: "Εγώ πεθαίνω με τις ιδέες και τα ιδανικά μου. Αν δε μου αρέσει κάτι γιατί να μην το πω; Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει για τη δουλειά μου και την πίστη μου στον σύλλογο".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ