2012-10-03 23:36:01
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΑΝΚΑΡΕ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΝΟΨΡΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Όλα ανοικτά είναι στον Αστέρα Τρίπολης όσον αφορά τη συμμετοχή του Καλίφα Σανκαρέ, στο κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Σενεγαλέζος αμυντικός προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη , για προληπτικούς λόγους αφού δεν είχαν υποχωρήσει 100% οι ενοχλήσεις στο γόνατο.

Από το ιατρικό επιτελείο των Αρκάδων δεν υπάρχει ανησυχία για τον παίκτη. Ατομικό γυμνάστηκε χθες και ο Ρούμπεν Ράγιος, επίσης για προληπτικούς λόγους, ενώ κανονικά προπονήθηκαν και πάλι οι Κουρμπέλης και Μπακασέτας.

Την Τετάρτη η ομάδα της Τρίπολης γυμνάστηκε σε δύο γκρουπ. Το απόγευμα έγινε και φιλικό με την ομάδα Νέων του συλλόγου. Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν οι Γεωργακόπουλος, Γιαλούσης, Πιπίνης, Καστέλς, Ρούσσης, Καρντάσιο, Φορμίκα, Έγκον, Ντε Μπλάσις, Φραγκουλάκης, Καλαντζής.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο μέρος, έπαιξαν και οι Κοντοπίδης, Σαραντόπουλος, Ορόθκο, Κωστούλας, Αναστασόπουλος, Αλβάρο, Ντινιωτάκης, Μπακασέτας, Γκάμπριελ. Οι «μεγάλοι» επικράτησαν 5-1 με τα γκολ των Μπακασέτα (3), Καρντάσιο και Έγκον, ενώ για τους Νέους ο Καρυδόπουλος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ