2012-10-03 23:50:34
Φωτογραφία για Group D: Ισοπαλία στο φινάλε για Σίτι, άνετη επικράτηση της Ρεάλ
Με πέναλτι του Μπαλοτέλι στο 90' η Μάντσεστερ Σίτι ισοφάρισε 1-1 την εξαιρετική Ντόρτμουντ, ενώ η Ρεάλ νίκησε 4-1 τον Άγιαξ με χατ-τρικ του Ρονάλντο

Με πέναλτι του Μπαλοτέλι στο 90' η Μάντσεστερ Σίτι ισοφάρισε 1-1 την εξαιρετική Ντόρτμουντ, ενώ η Ρεάλ νίκησε 4-1 τον Άγιαξ με χατ-τρικ του Ρονάλντο

Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ 1-1

Σκόρερς: 90' πέν. Μπαλοτέλι / 61' Ρόις

Γήπεδο: "Σίτι οφ Μάντσεστερ", Μάντσεστερ

Διαιτητής: Πάβελ Κραλόβετς (Τσεχία)

Η Ντόρτμουντ έχασε πολλές καλές ευκαιρίες, με τον Τζο Χαρτ να έχει κάνει πολλές επεμβάσεις, αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι στο 61'.

Ο Τζακ Ρόντγουελ έκανε ένα τραγικό λάθος στην άμυνα, ο Μάρκο Ρόις έκλεψε την μπάλα, βγήκε τετ-α-τετ με τον Χαρτ και τον νίκησε ανοίγοντας το σκορ για την πρωταθλήτρια Γερμανίας.

ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Νάστασιτς, Κλισί, Χάβι Γκαρθία (34' Ρόντγουελ), Γιαγιά Τουρέ, Νταβίντ Σίλβα, Νασρί (57' Κολαροβ), Αγκουέρο, Ντζέκο.


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Γκεντογάν, Σβεν Μπέντερ, Γκέτσε, Μπλαστσικόβσκι, Ρόις, Λεβαντόβσκι.

Άγιαξ - Ρεάλ 1-4

Σκόρερς: 56' Μόισαντερ / 42', 79' και 81' Κρ. Ρονάλντο, 48' Μπενζεμά

Γήπεδο: "Άμστερνταμ ΑρίνΑ", Άμστερνταμ

Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)

Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου η Ρεάλ είχε την τύχη να ανοίξει το σκορ με "δράση" τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε εξαιρετική προσπάθεια από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και γύρισε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, οι κόντρες ευνόησαν τον Ρονάλντο που πολύ εύκολα την έστειλε από κοντά στα δίχτυα.

Από δημιουργός έγινε... εκτελεστής ο Μπενζεμά στο 48', με τον Γάλλο να κάνει το 2-0 με καταπληκτικό γυριστό σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα του Κακά από δεξιά.

Ο Άγιαξ μπήκε ξανά στο ματς στο 56', με τον Φινλανδό στόπερ, Νίκλας Μόισαντερ, να μειώνει σε 1-2 με κοντινή καρφωτή κεφαλιά (κάτω από τα πόδια του Κασίγιας) μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά και "καθάρισε" το ματς. Ο Πορτογάλος έκανε στο 79' το 1-3 με καταπληκτικό σουτ από πάσα Μπενζεμά, ενώ συμπλήρωσε στο 81' ο χατ-τρικ του με "σκαφτό" πλασέ από πάσα του Κακά.

ΑΓΙΑΞ: Φερμίρ, Φαν Ράιν, Αλντερβάιρελντ, Μόισαντερ, Μπλιντ, Κρίστιαν Πόουλσεν (69' Σπόρκσλεντε), Έρικσεν, Σιμ ντε Γιονγκ, Σάνα (66' Χούσεν), Μπάμπελ, Μπούριχτερ.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Εσιέν, Τσάμπι Αλόνσο, Κακά, Καγεχόν (61' Ντι Μαρία), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ