2012-10-08 00:46:48
Φωτογραφία για Αναγνώστης - φοιτητής καταγγέλει την ελληνική Αστυνομία για κατάχρηση εξουσίας
Θέλω αν μπορείτε να αναφέρεται το εξής συμβάν με όλες τις επιμέρους λεπτομέρειες γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Είμαι φοιτητής 20 χρόνων από Θεσσαλονίκη σε πολυτεχνική σχολή και χθες ανέβαινα από κέντρο με έναν φίλο που είχαμε βγει για... ποτό προς τα σπίτια μας. Όταν ξαφνικά στις Συκιές ένα περιπολικό της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε. μας σταματάει στη μέση του δρόμου με απαράδεκτό τρόπο κλείνοντας τον δρόμο και κολλώντας μας σε ένα φορτηγάκι φωνάζοντας μας σαν να είμαστε οι εγκληματίες της πόλης και κάνοντας μας έλεγχο. 

Ακολούθησε η εικόνα της ελληνικής αστυνομίας. Φράσεις όπως το ήπιαμε το ντουμανακι μας; Σε εμένα σκάσε μαλακισμένο, στον φίλο μου -χωρίς λόγο και αιτία εκτίθωντας μας στη μέση του δρόμου. Ενώ προσπαθώ ευγενικά να υπερασπιστώ τον εαυτό μου η κατάσταση συνεχίζετε ρωτώντας μας προσωπικές πληροφορίες οπως που βρισκόμασταν και που πάμε και ενώ η απάντηση ήταν βόλτα οι  "κύριοι" αστυνόμοι ισχυριζονταν οτι μας ειδαν σε κακοφημη περιοχη (Δενδροποταμος) πριν λιγο. 


Συνέχισαν την αυθάδεια τους κανοντας χειρονομιες και λεγοντα μας "πρεζόνια" ουσιαστικα χωρις κανενα λογο.Και οταν εφτασε η στιγμη και ξεχειλισε το ποτηρι και τους ειπα παρτε μας για ελεγχο και αφου θελετε να συνεχισετε αυτην τη συμπεριφορα θα ακολουθησω και εγω ολες τις διαδικασιες που επιβαλλονται οι κυριοι της ομαδας Ο.Π.Κ.Ε των Συκεων Θεσσαλονικης που θελω να ανεφεργει απεχωρησαν.Ειναι κατασταση αυτη ?Αυτοι οι κυριοι θα με προσατεψουν;

Ενω 10 μετρα πιο κατω αλλοι κανανε χρηση αυτοι προσβαλλαν εμενα δημοσιως και τον φιλο μου χωρις καμια αποδειξη,ισχυριζονταν πως μας ειδαν σε μερος που δεν εχουμε πατησει ποτε και μας μιλουσαν με τον πιο ασχημο τροπο ενω ειναι υποχρεωμενοι να μιλουν στο πληθυντικο στον πολιτη και χωρις βασιμες κατηγοριες με αποδειξεις να μας λενε πρεζονια και εγκληματιες?Η αυθαδεια τους εχει προσωρησει αλλα αυτον ηταν το νερο που ξεχείλισε απο το ποτηρι -τους δοθηκε μια θεση και καποια δικαιωματα και κανουν καταχρηση εξουσιας με τον χειροτερο πιθανο τροπο.

Απευθύνομαι στη σελίδα σας γιατι ξερω οτι μπορω να ακουστω και θελω να δει ολος ο κόσμος το συμβάν και να ανεαφερθουν επισης οι πληροφοριες για τους κυριους οτι ειναι απο Συκιες Θεσσαλονικης η ομαδα Ο.Π.Κ.Ε. να το δουνε και αυτοι και οι οικογενειες τους να ναι περηφανοι.Γιατι κυριοι ο μεσος πολιτης στην σημερινη εποχη δεν ειναι υποχρεωμενος να δεχεται ολον αυτον τον ψυχολογικο πολεμο ποσο μαλλον ενας φοιτητης που παλευει για ενα καλυτερο αυριο.Διοτι εχουν καταλαβει λαθος τις θεσεις τους και την δουλεια τους. Ευχαριστω για την υπομονη που διαβασατε και με καταλαβατε.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ