2012-10-10 09:48:03
Φωτογραφία για ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ
Το βάρος στην επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού θα ρίξει τις επόμενες μέρες ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, αφού αυτό που ήθελε να προσέξει πρώτα ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν η εικόνα της άμυνας, λόγω των πολλών αλλαγών που έγιναν το καλοκαίρι και των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν με τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα ο 38χρονος προπονητής των ερυθρόλευκων να δώσει έμφαση και στο δημιουργικό κομμάτι μετά τις αποδοκιμασίες που υπήρξαν την περασμένη Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης». Για έναν περίπου μήνα ο Ζαρντίμ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αριέλ Ιμπαγάσα και έτσι θα ψάξει λύσεις για την καλύτερη ανάπτυξη της ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να αξιοποιήσει κάποιους ποδοσφαιριστές (όπως οι Μασάντο, Γκρέκο, Τάτος, Βλαχοδήμος και Φετφατζίδης) και με τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις να αποδώσουν καλύτερα οι ερυθρόλευκοι μετά τους αγώνες των εθνικών ομάδων.


Πάνω από όλα, όμως, εκείνο που έχει σημασία είναι η φιλοσοφία που παρουσιάζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού μέσα στο γήπεδο και αυτό θα προσέξει ο 38χρονος προπονητής. «Πάμε να δουλέψουμε», είπε χθες ο Ζαρντίμ στους παίκτες του, αποφεύγοντας ομιλία για το ματς με τον Αστέρα απόντων των διεθνών.

Ο Ζαρντίμ αναμένεται να δώσει στον Μασάντο τον ρόλο που θέλει και να εμφανίσει ο ίδιος ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, παρότι εκείνος δεν έχει κάνει ακόμα τη διαφορά.

Ένας άλλος παίκτης που θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, μετά τον τραυματισμό του Ιμπαγάσα, είναι ο Γκρέκο. Οι δύο αυτοί παίκτες θα μπορούσαν να συνυπάρξουν ως εσωτερικοί χαφ στο 4-3-3, αν και έχουν αγωνιστεί και οι δύο και στα άκρα.

Στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού είναι να αξιοποιήσει περισσότερο τον Φετφατζίδη και τον Βλαχοδήμο, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν λύσεις από τα άκρα και να μην αγωνίζεται μόνο ο Αμπντούν και ίσως δοκιμάσει να δει πώς θα λειτουργήσει το δίδυμο Τζιμπούρ – Μήτρογλου, χρησιμοποιώντας έναν εκ των δύο στα πλάγια.

Όλα αυτά θα ψάξει το επόμενο διάστημα ο Ζαρντίμ, έχοντας ως στόχο το καλύτερο πρόσωπο του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα αλλά και την αποτελεσματικότητα στην Ευρώπη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ