2012-10-13 12:39:59
Φωτογραφία για Σκόπιμα βάζουν χρυσαυγίτες και αριστερούς να πλακώνονται στις γειτονιές και τα τηλεοπτικά πάνελ..
Ο αναγνώστης Α.Χρ... μας έστειλε ένα μήνυμα με την επιθυμία να δημοσιευθεί για πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις.Εμείς είμαστε αυτής της θεωρίας.Και πιστεύουμε πως αν ακούγονται και συζητιούνται όλα όσα μας απασχολούν,τότε σίγουρα και λύσεις θα υπάρξουν αλλά θα είναι και χρήσιμο για όλες τις πλευρές για να βελτιώσουν τα λάθη τους.

Το θέμα που μας έστειλε αφορά όλα ζούμε και βλέπουμε  τις τελευταίες μέρες στις γειτονιές στα τηλεοπτικά πάνελ,έξω από θέατρα αλλά και με φρικαλέα μηνύματα στα social media.

 Γράφει ο φίλος Επιπεδο! πως κοιμιζουν τον κοσμο τα μμε! κανουν ενα σκουπιδι(το θεατρο ασχετα απο την βλασφημια ειναι για τα μπαζα και ως εργο με βασει πολλα εντυπα για το θεατρο) .

Βαζουν χρυσαυγιτες και "αριστερους" να πλακωνονται δημοσια ή στον δρομο τυχαια(;) με τις καμερες αναμενες να χουν παρει φωτια! απο κοντα θρησκοληπτοι με το ενα χερι να χαιρετουν ναζιστικα και στο αλλο να χουν τον χριστο(εβραιος δεν ηταν; πως τα συνδυαζει αυτα ο νεοελληνας ναζι; σαπουνι δεν θα τον κανατε τον ιησου αν κηρυττε στην γερμανια του 30;) να σπανε και να βανδαλιζουν! αν δεν σ αρεσει ενα εργο εγω ξερω δεν πας δεν το προωθεις εμμεσα και δυναμικα για να πανε καποιοι και απο περιεργεια και μονο! μονο λιστες και ποσους εδειρε ή εβρισε η χ.α
. βλεπουμε! και οσα σοβαρα θα μας ερθουν στο κεφαλι τα πετατε στα δελτια σε 2 λεπτα! χ... για την κουλτουρα του χυτηριου(μουφα μου κανει για "αριστερη" καταναλωση για τυπους σαν την ρεπουση) και δεν αντεχω αλλο τον παναγιωταρο και τους αλλους να γινονται lifestyle ή να γκαριζουν σαν ουρακοταγκοι απο το πρωι ως το βραδυ για το ποιος ειναι ανδρας ή πατριωτης! πως μετραει η χ.α. τον ανδρισμο; ξεβρακωνεσαι μπροστα στην γυναικα του μιχαλολιακου ή στις γυναικες του "κομματος" και σε μετρανε;! και τον ελληνα πως τον ξεχωριζουν; εχουμε ξεφυγει και θα το πληρωσουμε ακριβα αυτο το "δεν πειραζει μωρε" του πολιτικου συστηματος με τους νεοναζι! σκεφτονται πως θα επιβιωσουν και η κοινωνια αντι να διαδηλωνει κανει τους φασιστες σωτηρες! .....
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ