2012-10-19 23:51:53
Φωτογραφία για Λατρεία για «Ζίο» στου Ρέντη!
Πρωτοφανή... λατρεία αλλά και αποθέωση γνώρισε στου Ρέντη ο Ζιοβάνι από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, τον Σάββα Θεοδωρίδη και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού!

Όπως σας μεταφέραμε νωρίτερα ο Ζιοβάνι βρέθηκε την Παρασκευή στου Ρέντη, εκεί όπου έκλεψε αμέσως την παράσταση. Ο Βραζιλιάνος σταρ μίλησε ως γνωστόν με τους Θεοδωρίδη, Δουρέκα, Ζαρντίμ, Νικοπολίδη, Μασάντο και Ντιόγο, αποσπώντας τα καλύτερα δυνατά σχόλια.

Όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο και να θυμηθούν κάτι από τα... παλιά. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έσταξε μέλι στον Πορτογάλο τεχνικό για τον «μάγο»: «Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή τεράστιας κλάσης. Έναν παίκτη παγκοσμίου επιπέδου αλλά και πολύ καλό άνθρωπο.

Ένα άτομο που ως αθλητής και ως χαρακτήρας άφησε εποχή στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό και την Ευρώπη. Σίγουρα ήταν από τους κορυφαίους ξένους που πέρασαν από την χώρα μας. Εάν τον είχαμε τώρα στην ομάδα θα τους 'τελειώναμε' όλους. Θα κερδίζαμε τους αγώνες μία... ώρα νωρίτερα».


Ο Ζαρντίμ από μέρους του συμφώνησε απόλυτα για να τονίσει προς τον Ζιοβάνι ότι τον θυμάται πολύ καλά κυρίως από την Μπαρτσελόνα ενώ του μετέφερε ότι ξέρει το τι προσέφερε στον Ολυμπιακό και το πόσο «σπουδαίο ποδόσφαιρο έπαιξες. Υπήρξες ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και χαίρομαι πολύ που τα λέμε από κοντά».

Ευχή πολλών ανθρώπων που τον συνάντησαν στου Ρέντη (σ.σ. μεταξύ αστείου και σοβαρού) ήταν να μπορούσε να παίξει τώρα ακόμα και για λίγο σε παιχνίδια. Όσον αφορά τον ίδιο τον Ζιοβάνι; «Σας ευχαριστώ όλους για τα πολύ καλά σας λόγια. Αισθάνομαι πάρα πολύ άνετα και όμορφα που είμαι ξανά εδώ», σχολίασε σχετικά.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κινδυνεύει με βαριά καμπάνα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κινδυνεύει με βαριά καμπάνα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ