2012-10-20 00:07:05
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΙ... «ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ», ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΖΙΟΒΑΝΙ!
Σε μπουτίκ γνωστής αθλητικής εταιρείας θα βρεθεί το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ζιοβάνι, ο οποίος στην συνέχεια θα τα πει ξανά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ θα τιμηθεί και θα αποθεωθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα δώσει το παρών στη 1 το μεσημέρι στην μπουτίκ της Robe Di Kappa στον Πειραιά για να υπογράψει αυτόγραφα και να βγει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του.

Στην συνέχεια θα παρευρεθεί στο Καραϊσκάκη για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη. Πριν ή μετά από αυτό θα τα πει ξανά με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ενώ φυσικά πρόκειται να τιμηθεί στο περιθώριο του ματς με την ακριτική ομάδα αλλά και να αποθεωθεί από τον κόσμο του Θρύλου.

Η πλακέτα που θα πάρει στα χέρια του ο «Ζίο» θα γράφει στα πορτογαλικά «για πάντα στο λιμάνι». Ο Ζιοβάνι είναι ένας πολύ σημαντικός και βασικός λόγος που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν να γεμίσει το Σάββατο το φαληρικό γήπεδο, ενώ εκτός των άλλων προσδοκούν να κάνει η ομάδα μία εξαιρετική εμφάνιση και να αποσπάσει τη νίκη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επιτέλους ματς με... μπουτίκ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επιτέλους ματς με... μπουτίκ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ