2012-11-02 17:50:56
Φωτογραφία για Στα υπόψιν του Παναθηναϊκού ο Μάσεϊ
Τον Τζερεμάια Μάσεϊ σκέφτονται στον Παναθηναϊκό για αντικαταστάτη του Χίλτον Άρμστρονγκ, σε περίπτωση που ο Αμερικανός συνεχίσει τις μέτριες εμφανίσεις. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Χίλτον Άρμστρονγκ δεν έχει καταφέρει ακόμα να προσφέρει στον Παναθηναϊκό όλα όσα έκαναν τους "πράσινους" να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ο Αμερικανός απέναντι και στην Φενέρμπαχτσε έδωσε συνέχεια στις μέτριες εμφανίσεις, με τους ιθύνοντες του "τριφυλλιού" να εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις παικτών σε περίπτωση που ο Άρμστρονγκ δεν βρει τον καλό του εαυτό.

Ο Τζερεμάια Μάσεϊ φαίνεται ότι αποτελεί την πρώτη επιλογή. Ο Αμερικανός βρισκόταν στη λίστα του Αργύρη Πεδουλάκη και το καλοκαίρι, όταν ο Στέφαν Λάσμε έδειχνε να απομακρύνεται από τον Παναθηναϊκό.

Ο Γκαμπονέζος, όμως τελικά κατέληξε στους "πράσινους" και το θέμα του Μάσεϊ "πάγωσε". Πλέον, όμως στον σύλλογο έχουν επαναφέρει το όνομα του Τζερεμάια Μάσεϊ.

Ο Πεδουλάκης φαίνεται να στηρίζει προς το παρόν τον Άρμστρονγκ, αλλά σε περίπτωση που ο ίδιος "ανάψει το πράσινο φως" ο παίκτης θα αντικατασταθεί με τον πρώην παίκτη του Άρη να είναι ο βασικός υποψήφιος για να καλύψει το κενό του.

Ο Μάσεϊ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο ρωσικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κούμπαν, ενώ ακόμα δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ