2012-11-02 19:05:36
Φωτογραφία για ΤΟΝ... ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΚΟΜΠΕ ΠΗΡΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Είναι ο κολλητός και γούρι του Κόμπε Μπράιαντ όταν αγωνίζοταν μαζί στους Λέικερς. Ο Τζος Πάουελ με τα πολλά τατουάζ μόνο τυχαίος δεν θεωρείται στον χώρο του NBA.

Οι φίλαθλοι είχαν συνηθίσει στους αγώνες των Λέικερς να βλέπουν τον Μπράιαντ να αγκαλιάζει τον Πάουελ. Στη συνέχεια το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού να λέει κάτι στο αυτί του.

«Κάθε φορά ήταν κάτι διαφορετικό», έχει εξηγήσει ο Πάουελ για τον οποίο ο Κόμπε λέει «είναι κολλητός μου» ενώ ο παίκτης του Ολυμπιακού λέει για τον Μπράιντ: «είμαι οποαδός του».

Βέβαια ο Κόμπε έχει πει κι άλλα: «Είναι μεγάλο ταλέντο, εξαιρετικός επαγγελματίας και δουλεύει σκληρά κάθε μέρα χωρίς να γκρινιάζει».

Όλα αυτά για τον Ζοσουά Πάουελ, ο οποίος στα 20του βρέθηκε στην Ρωσία για να παίξει μπάσκετ Lokomotiv Mineralnye Vody και να βγάλει χρήματα. Ο εμπειρία κατά τον ίδιο «πολιτισμικό σοκ». «Κανείς δεν μιλούσε την ίδια γλώσσα με εμένα. Όλες οι ταμπέλες ήταν στα Ρώσικα κι εγώ δεν ήξερα τι να κάνω».


Μεγάλη τρέλα του τα ταουάζ και η μουσική. Οι Αμερικανοί λένε ότι μπορεί να μάθεις όλη τη ζωή του από όσα έχει στο κορμί του. Τρέλα και με τα μαλιά, τα οποία αλλάζει συζνά αλλά και τη μουσική.

Εχει φτιάξει το φιλανθρωπικό ίδρυμα «21 Reasons to Give», ενώ το αγαπημένο του τατουάζ, γράφει: «όσο εύκολο είναι το δεδομένο, τόσο εύκολα μπορεί να χαθεί. Να είστε ευγνώμονες και να ζητάτε την ευλογία γιατί ο Θεός έχει τα κλειδιά για τις πόρτες της ζωής.

Τους αμερικανούς απασχολεί εδώ και χρόνια η διαμάχη του με την πρώην φίλη του Έμιλι Πένις για την επιμέλεια των παιδιών τους.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ