2012-11-06 16:08:05
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Ο ΛΙΝΕΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΠΕΛΙΕ
Εβδομάδα... Ολυμπιακού είναι για την ΑΕΚ αυτή που άρχισε.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν, όπως είναι λογικό, απογοητευμένοι από την ήττα στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και κυρίως για τις τεράστιες χαμένες ευκαιρίες στο τέλος του γώνα με Κοντοέ και Κουτρουμπή.

Ο Λίνεν όμως ξέρει ότι το να μένει η ομάδα σε αυτά που έγιναν και πέρασαν δεν προσφέρει τίποτα κι έτσι ετοιμάζεται να βάλει και τους παίκτες του στο... κλίμα ενόψει Ολυμπιακού. Μάλιστα για να ολοκληρώσει την άποψη που έχει για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας όλα δείχνουν ότι σήμερα το βράδυ θα δώσει το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης», σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr", για να παρακολουθήσει αγωνιζόμενους τους ερυθρόλευκους κόντρα στη Μονπελιέ.

Ο Γερμανός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής, καθώς ο τραυματισμός του Κουτρουμπή στο μηρό δεν εμπνέει ανησυχία κι αναμένεται να είναι πανέτοιμος για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες περιμένουν πολύ και την βοήθεια του κόσμου σε αυτό το ματς που τους φέρνει να αντιμετωπίζουν τους ερυθρόλευκους που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 25 βαθμούς και την ΑΕΚ να είναι στον… πάτο με 5.

"Ντέρμπι" μοναδικό στην ιστορία των δύο ομάδων, με τους «κιτρινόμαυρους» να… φλερτάρουν με πολύ δύσκολες καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ