2012-11-14 08:04:44
Φωτογραφία για Σπριντάρει ως το τέλος του πρώτου γύρου
Το όριο των 20 βαθμών θεωρούν ότι πρέπει να προσεγγίσει ο ΑΡΗΣ ως το φινάλε του πρώτου γύρου, Ο Νίκος Πασσιαλής και ο Δημήτρης Μπουγιουκλής.

Επιχείρηση αναρρίχηση στον βαθμολογικό πίνακα στις επόμενες πέντε αγωνιστικές που απομένουν για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος σήμαναν από χθες στο Ρύσιο, Νίκος Πασσιαλής και Δημήτρης Μπουγιουκλής. Οι δυο προπονητές  έχουν θέσει ως στόχο ως το τέλος του πρώτου γύρου, την κατάκτηση εννιά με δέκα βαθμών, ώστε ο Αρης να ξεφύγει κάπως από την δύσκολη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται και να μπει στις υποχρεώσεις του στον δεύτερο μισό του πρωταθλήματος έχοντας αποβάλει το υπέρμετρο άγχος.

Με αυτό τον τρόπο θεωρούν ότι θα μπορέσουν οι παίκτες τους να παίξουν και πιο απελευθερωμένα στη συνέχεια και να ξεδιπλώσουν τις αρετές που δείχνουν σε κάποιο βαθμό στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Μετά την ολοκλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος το τεχνικό δίδυμο του Αρη θεωρεί ότι για να μην αντιμετωπίσει ο Αρης προβλήματα πρέπει να προσεγγίσει τους 19-20 βαθμούς με το τέλος του πρώτου γύρου
. Άρα οφείλει το λιγότερο να εκμεταλλευτεί την έδρα του στα τρία παιχνίδια που δίνει σε αυτή. Δηλαδή με τα Γιάννινα το Σάββατο, και στη συνέχεια με Ατρόμητο και Ξάνθη, ενώ θεωρούν ότι κομβικής σημασίας είναι και ο εκτός έδρας αγώνας με τον Πανθρακικό την μεθεπόμενη αγωνιστική αφού πρόκειται για ομάδα που βρίσκεται και αυτή χαμηλά στη βαθμολογία.

Αυτό ήταν και το νόημα της ομιλίας που έκαναν χθες οι δυο προπονητές πριν από την πρωινή προπόνηση στο Ρύσιο. «Δεν έχουμε κανένα παράπονο από την προσπάθεια που κάνατε στην Λειβαδιά. Τα δώσατε όλα ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και δικαιούμασταν έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Στα επόμενα πέντε παιχνίδια ως τη διακοπή όμως χρειαζόμαστε βαθμούς και πρέπει να κάνουμε 2-3 νίκες ώστε να ξεφύγουμε από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας» τόνισαν στους παίκτες τους και τους επισήμαναν ότι οφείλουν να είναι πιο προσεκτικοί στην άμυνα που εξελίσσεται στην αχίλλειο πτέρνα της ομάδας.

Ήδη η μεσοαμυντική λειτουργία είναι αυτή που έχει πάρει τη μερίδα του λέοντος στην τακτική που γίνεται στις προπονήσεις αλλά και στα στημένα αφού οι κίτρινοι και στη Λειβαδιά δέχτηκαν γκολ από στημένη μπάλα.

allaboutaris.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ