2012-11-19 16:27:03
Φωτογραφία για Σε ελεύθερη πτώση η αγορά αυτοκινήτων στην Ξάνθη – 61,20% κάτω!
Σε ελεύθερη πτώση κινείται η αγορά των αυτοκινήτων στην Ξάνθη η οποία βρίσκεται σε πτώση κατά 61,20% συγκριτικά με πέρσι, ενώ στον πάγο βρίσκεται ακόμη και η αγορά των μεταχειρισμένων ...αυτοκινήτων γεγονός που οδηγεί σε οικονομικό μαρασμό αντιπροσωπείες στην περιοχή.

«Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται η αγορά των αυτοκινήτων, ενδεικτικά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου πουλήθηκαν μόνο 1.020 αυτοκίνητα, από τα οποία μόνο τα 700 είναι Ι.Χ. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, υπάρχει αβεβαιότητα, στον χώρο της Ξάνθης έχουμε πτώση 61,20% συγκριτικά με πέρσι, ενώ αντίστοιχα πέρσι ήμασταν κάτω άλλα 42,90%» επισημαίνει ο πρόεδρος των Εμπόρων Αυτοκινήτων Ξάνθης, εξηγώντας πως επικρατεί στασιμότητα στις πωλήσεις στο σύνολο της Περιφέρειας ΑΜΘ, ενώ στα αζήτητα μένουν ακόμη και τα μεταχειρισμένα οχήματα.

«Δεν υπάρχει πτώση μόνο στις πωλήσεις αλλά και στη συντήρηση των αυτοκινήτων. Δεν έχουν χρήματα ούτε για το καθιερωμένο σέρβις
. Όσο δε τα μεταχειρισμένα πωλούνται μόνο αυτοκίνητα 1.000-1.500 κυβικών» τονίζει ο ίδιος εκτιμώντας πως «μια μικρή ελπίδα μας έδωσε η αναγγελία της μείωσης των τεκμηρίων, πρέπει όμως και οι τράπεζες από την πλευρά τους να χρηματοδοτούν τα αυτοκίνητα. Δεν υπάρχει ελπίδα και αισιοδοξία για το αύριο, στεναχώρια και πίκρα επικρατεί σε όλους τους συναδέλφους μας. Ήδη γίνονται κινήσεις για συγχωνεύσεις αντιπροσωπειών και δύο και τρεις και τέσσερεις εταιρίες μαζί, κάτι που πριν από μερικά χρόνια δεν μπορούσε καν να το διανοηθεί κάποιος».

thrakitoday.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ