2012-11-22 13:32:07
Φωτογραφία για ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ : ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
«Μου άρεσε πιο πολύ ο φετινός Ολυμπιακός στο Champions League σε σχέση με τον περσινό, δεν έδειξε να φοβάται τα εκτός έδρας παιχνίδια» δήλωσε στο Sentra 103.3 ο Αλέξης Αλεξανδρής.

Ο πρώην επιθετικός των ερυθροόλευκων μιλώντας στην εκπομπή «Goal από τη Σέντρα» με αφορμή το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σάλκε, χαρακτήρισε επιτυχημένη την πορεία του, καθώς ο πρώτος στόχος, η πρόκριση Europa League, επετεύχθη.

Παράλληλα έκανε λόγο για «αγωνιστική καθίζηση» του Ολυμπιακού στο διάστημα 50-75, χαρακτηρίζοντας δίκαιη τη νίκη της Σάλκε.

Επίσης τόνισε ότι η ευρωπαϊκή συνέχεια του Ολυμπιακού στο Europa League δεν θα πρέπει να φορτώσει με περίσσιο άγχος την ομάδα, να μη θέσει στόχους, η ομάδα να απολαύσει τη συμμετοχή της και οι στόχοι και οι προκρίσεις θα τη βρουν στο δρόμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Αλεξανδρή

-Tι γεύση του άφησε η φετινή πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League: «Είχε καλή αγωνιστική παρουσία
. Βλέποντας την κλήρωση, ο πρώτος στόχος ήταν η πρόκριση στo Europa League ο στόχος επετεύχθη και δεν είναι ντροπή αυτό. Η Σάλκε και στα δύο παιχνίδια έδειξε ότι ήταν καλύτερη από τον Ολυμπιακό και πήρε δίκαια την πρόκριση. Επίσης υπήρχε και η Αρσεναλ, η οποία παρά τα προβλήματα, παραμένει ένα τεράστιο μέγεθος. Πέτυχε δύο νίκες επί της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Μονπελιέ και αυτό είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

-Για το τι έφταιξε στην ήττα από τη Σάλκε: «Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και το διάστημα 50-70, Ολυμπιακός έδειξε μία αγωνιστική καθίζηση, δεν μπορούσε να αλλάξει δεύτερη πάσα κι όταν δέχεσαι τέτοια πίεση από μία ομάδα που θέλει επίσης τη νίκη για να προκριθεί, είναι μοιραίο να χάσεις. Ο προπονητής σε εκείνο το σημείο θα έπρεπε νε κάποιες κινήσεις να βοηθήσει την ομάδα, ένας παίκτης όπως ο Ιμπαγάσα μπήκε πολύ αργά».

-Για τη σύγκριση του φετινού με τον περσινό Ολυμπιακό στο Champions League: «Μου άρεσε πιο πολύ ο φετινός Ολυμπιακός, δεν έδειξε να φοβάται τα εκτός έδρας παιχνίδια. Στα θετικά του Ολυμπιακού είναι η παρουσία νέων Ελλήνων παικτών. Αυτό το επίπεδο είναι το καλύτερο σχολείο, οι καλύτερες εμπειρίες. Είδαμε τον Μήτρογλου να αγωνίζεται να πετυχαίνει γκολ, αλλά το σημαντικό είναι αυτά τα παιδιά να μη μείνουν εδώ, να έχουν συνέχεια και να τα δούμε ξανά και του χρόνου».

-Για τη συνέχεια του Ολυμπιακού στο Europa League: «Ο Ολυμπιακός κουβαλά το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Το Europa League θα γίνει σε κάποια άλλη χρονική στιγμή κι εκεί ο Ολυμπιακός θα βρει εξίσου δυνατές ομάδες. Πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να θέσεις στόχους, να πει πάω για την οκτάδα, δεν θα χρειαστεί να έχει επιπρόσθετο άγχος. Οι παίκτες θα πρέπει να απολαύσουν αυτά τα παιχνίδια, να έχουν μια καλή αγωνιστική παρουσία και ο στόχος και οι προκρίσεις θα σε βρουν στο δρόμο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αυλαία για τη Φόρμουλα 1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αυλαία για τη Φόρμουλα 1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ