2012-11-24 20:54:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Οι κλέφτες έριξαν μπουνιά στη γυναίκα που τους αντιλήφθηκε
Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα στο Μπεγουλάκι δύο άνδρες έβαλαν στο μάτι τα καύσιμα σταθμευμένης μηχανής, ωστόσο η προσπάθειά τους δεν είχε αίσιο τέλος καθώς έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της πράξης τους έγιναν αντιληπτοί από μια γειτόνισσα, οι οποίοι της επιτέθηκαν, όταν προσπάθησε να τους αποτρέψει.

Μάλιστα δε δίστασαν να της ρίξουν μπουνιά και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Όπως έτρεχαν ωστόσο, τους έπεσαν κάποια αντικείμενα, που ήταν κλειδιά και σουγιάς, σύμφωνα με τη μαρτυρία πολίτη, ο οποίος κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Οι δύο δράστες μετά από λίγα λεπτά επέστρεψαν στο σημείο που έκαναν την επίθεση. Εκείνη τη στιγμή περνά ένας δικυκλιστής της Τροχαίας Πατρών. Οι κάτοικοι που είδαν το περιστατικό τον ενημέρωσαν και με τη βοήθειά τους,όπως επισημαίνεται, αφού ο τροχονόμος ήταν μόνος του, συνέλαβε τα δύο άτομα.

Επί τόπου βρέθηκαν λίγο αργότερα περιπολικά της αστυνομίας που πήραν τους συλληφθέντες, ενώ οι κάτοικοι παρέδωσαν στην αστυνομία την κλεμμένη βενζίνη, το σουγιά και τα κλειδιά.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ