2012-11-26 19:50:58
Φωτογραφία για ΣΠΑΕΙ ΤΑ... ΚΟΝΤΕΡ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
Πρώτος στις τελικές πάσες τόσο στην Α1, όσο και στην Ευρωλίγκα είναι ο Βασίλης Σπανούλης, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να αποδεικνύει την ικανότητά του στην οργάνωση του παιχνιδιού των πρωταθλητών Ευρώπης.

Σε παράσταση για ένα ρόλο έχει μετατρέψει ο Βασίλης Σπανούλης την σχετική κατηγορία που αφορά την αξιοποίηση των συμπαικτών του τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρωλίγκα.

Ο αρχηγός του Θρύλου ξέχωρα από την εκτελεστική του δεινότητα, φροντίζει να αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι την μοναδική του ικανότητα να κάνει του συμπαίκτες του ...ευτυχισμένους, δίνοντάς τους έτοιμα καλάθια!

Ο διεθνής γκαρντ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης είναι ο πρώτος πασέρ σε Ελλάδα (με μέσο όρο 4.7ασίστ ) και Ευρώπη (6.3 ασίστ)

Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και στα στατιστικά. Ο αρχηγός στην Ευρωλίγκα υπερέχει με διαφορά στις ασίστ στην διοργάνωση σε αυτές τις εφτά πρώτες αγωνιστικές, μετρώντας συνολικά 44 τελικές πάσες και μέσο όρο 6.3 ανά αγώνα. Είναι κορυφαίος στις ασίστ και στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας μοιράσει 33 τελικές πάσες σε εφτά αγωνιστικές, έχοντας μέσο όρο 4.7 ασίστ ανά παιχνίδι.

Κια όλα αυτά ενώ βρισκόμαστε ακόμη στα τέλη Νοεμβρίου!

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ