2012-11-26 20:12:05
Φωτογραφία για Αναστάτωση από ανάρτηση του Guardian για προειδοποίηση Σαμαρά περί «κατάρρευσης»
Αναστάτωση επικράτησε ύστερα από ανάρτηση της ιστοσελίδας του Guardian, στην οποία η βρετανική εφημερίδα (η οποία πάντως δεν φημίζεται για τις καλύτερες σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου) αναφέρεται σε προειδοποίηση Σαμαρά στο ενδεχόμενο «κατάρρευσης» της ελληνικής κυβέρνησης αν δεν εγκριθεί σήμερα η δόση!

Η εφημερίδα υπενθυμίζει ακόμα ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε τηλεφωνικές συνομιλίες το Σαββατοκύριακο που πέρασε για να υποβοηθηθεί η επίτευξη μια συμφωνίας. O ισχυρισμός υιοθετήθηκε επίσης και από άλλα ΜΜΕ σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Από το Μέγαρο Μαξίμου όμως διαψεύδεται κατηγορηματικά η συγκεκριμένη δήλωση, ενώ ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «δεν έχει γίνει τέτοια δήλωση».

Για τον ίδιο λόγο η ελληνική κυβέρνηση προχώρησε σε επίσημη δήλωση διάψευσης, διά του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου: «Πολλοί καλοθελητές βάζουν στο στόμα του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Οικονομικών λόγια που δεν έχουν ποτέ ειπωθεί. Σε τέτοιες κρίσιμες ώρες πρέπει ο καθένας να προσέχει τι λέει και τι γράφει».

πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Μας επιτέθηκαν 600 άτομα»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Μας επιτέθηκαν 600 άτομα»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ