2012-11-26 20:28:11
Φωτογραφία για ΔΥΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ «ΑΝΤΙΟ» ΕΠΙ... ΚΕΦΑΛΗΣ! *PHOTOS*
Michael Schumacher και Lewis Hamilton φόρεσαν στη Βραζιλία ειδικά σχεδιασμένα κράνη... αποχαιρετισμού, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "woop.gr".

Μπορεί το grand prix της Βραζιλίας να είχε ιδιαίτερη σημασία λόγω της «μάχης» του τίτλου ανάμεσα σε Sebastian Vettel και Fernando Alonso, αλλά και για δύο άλλους πιλότους η πίστα του Interlagos σήμανε το τέλος μια εποχής.

Αρχικά, ο Michael Schumacher αποχαιρέτησε οριστικά το άθλημα στο οποίο ξεχώρισε και λατρεύτηκε όσο κανείς άλλος.

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είχε αποφασίσει να επιστρέψει για λογαριασμό της Mercedes, αλλά πλέον αποχαιρέτησε τους θαυμαστές του, δηλώνοντας ιδιαίτερα συγκινημένος για αυτό το δεύτερο «αντίο».

Για τον σκοπό αυτό, στη Βραζιλία φόρεσε ένα ιδιαίτερο κράνος με ένα μήνυμα για όλους τους θαυμαστές του:

«Η ζωή είναι γεμάτη πάθη. Σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε το δικό μου».


  

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Ο άλλος πιλότος που αποχώρησε συγκινημένος από τη Βραζιλία είναι ο Lewis Hamilton.

Ο Βρετανός έτρεξε για τελευταία φορά με τη McLaren, καθώς από του χρόνου θα οδηγεί το μονοθέσιο της Mercedes και είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να πάρει τη νίκη στον τελευταίο αγώνα, προκειμένου να κάνει το καλύτερο «αποχαιρετιστήριο δώρο» στην ομάδα του.

Μπορεί να μην τα κατάφερε αλλά για παν ενδεχόμενο, πάντως, είχε να γράψει το «ευχαριστώ» του και στο κράνος του κι έτσι ένα... λιτό «Σ` ευχαριστώ McLaren» κοσμούσε το ειδικά σχεδιασμένο για τον αγώνα κράνος του.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ