2012-11-27 00:43:46
Φωτογραφία για ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΟΑΤΙΚΑ ΜΜΕ
Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την ποιότητα της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού αναφέρεται ο κροατικός Τύπος με αφορμή το επερχόμενο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» απέναντι στην Γιουνγκ για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού πλέκουν στην Κροατία. Παραμονές της κρίσιμης αναμέτρησης της Γιουνγκ απέναντι στον Θρύλο, ο κροατικός Τύπο αναφέρεται με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την αξία και την ποιότητα των «ερυθρόλευκων χαρακτηρίζοντάς τους, «ιστορική και ποιοτική ομάδα»

Τη στιγμή όπου η Γιουνγκ έχει σαρώσει τους τίτλους, οι γείτονες δείχνουν να αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερο σεβασμό τον Ολυμπιακό και σε αυτό έχει διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο η ήττα από την Πριμόριε Ριέκα στον τελικό του κροατικού Κυπέλλου, αλλά ακι το εξαιρετικό δείγμα γραφής, που έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής οι παίκτες του Θόδωρου Βλάχου, όπου μετρούν τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια, που έχουν δώσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κόντρα σε Κροϊτσλινγκεν (15-5), Μονπελιέ (7-1) και Ερυθρό Αστέρα (9-8). Επιτυχίες, που έχουν δώσει την δυνατότητα στον Θρύλο να βρεθεί στην κορυφή του ομίλου.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ