2012-11-27 01:45:03
Φωτογραφία για Ξεχωριστή αλογοουρά για βραδινή έξοδο
Η αλογοουρά είναι το πιο κλασσικό χτένισμα και πολλές φορές σώζει την κατάσταση, ειδικά όταν τα μαλλιά αρνούνται να συνεργαστούν.Έχουμε δει πολλές παραλλαγές της αλογοουράς όπως ψηλά, στη μέση και χαμηλά, σε ίσια ή σγουρά μαλλιά και άλλες, οποιαδήποτε και αν επιλέξετε γνωρίζετε πολύ καλά ότι το αποτέλεσμα θα είναι μια ακόμα στυλιστική επιτυχία.

Μια παραλλαγή της αλογοουράς για βραδινή έξοδο είναι η παρακάτω, μου αρέσει πολύ γιατί χωρίς ιδιαίτερο κόπο και χρόνο μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τόσο εντυπωσιακό χτένισμα.

Ακολουθήστε τα βήματα:

1. Στεγνώστε καλά τα μαλλιά σας χωρίς να τα ισιώσετε, να είναι φουντωτά.

2. Χτενίστε τα και παίρνοντας μικρές τούφες κρεπάρετε τα καλά κοντά στις ρίζες. Ξεκινήστε από μπροστά, κάθε τούφα που κρεπάρετε αφήστε τη να πέσει στο πρόσωπο και συνεχίστε μέχρι να ολοκληρώσετε όλο το κεφάλι.

3. Πιάστε τα μαλλιά με τα χέρια σας σε αλογοουρά στη μέση και με μια βούρτσα χτενίστε τα απαλά ώστε να πάρουν το σχήμα και το ύψος που θέλετε. Αφού φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα πιάστε την αλογοουρά με ένα λαστιχάκι, περάστε γύρω από το λαστιχάκι μια μικρή τούφα μαλλιών και στερεώστε τη με ένα τσιμπιδάκι μαλλιών.


4. Κρεπάρετε ελαφρώς τα μαλλιά της αλογοουράς κοντά στο πιάσιμο για να δώσετε ύψος και να δημιουργήσετε μια μεγάλη καμπύλη.

5. Χτενίστε απαλά τα μαλλιά στην άκρη της αλογοουράς και αν θέλετε μπορείτε να δημιουργήσετε απαλό σπάσιμο στις άκρες με ένα ψαλίδι για μπούκλες.

6. Ψεκάστε με αρκετή λακ και η αλογοουρά σας είναι έτοιμη.

Συνοδέψτε το χτένισμα σας με απαλό μακιγιάζ σε γήινους τόνους, ματ ή μεταλλική υφή στα μάτια χωρίς έντονες γωνίες, απαλό ροδακινί στα ζυγωματικά, αντίστοιχο φωτεινό στα χείλη και έντονα βαμμένες βλεφαρίδες.
jenny.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ