2012-11-29 13:19:53
Φωτογραφία για Είναι βαρύ το συμβόλαιο...
Οι συνεχείς τραυματισμοί του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έχουν οδηγήσει πολλάκις τη διοίκηση του Παναθηναϊκού στη σκέψη να απομακρύνει τον παίκτη από την ομάδα, καθώς δεν προσφέρει τα αναμενόμενα. Ωστόσο, κάθε σχετική σκέψη σταματάει σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα: την υψηλή αποζημίωση που πρέπει να λάβει ο Γάλλος αμυντικός, σε περίπτωση που η ΠΑΕ λύσει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με τα δεδομένα, η αποζημίωση του παίκτη αγγίζει σχεδόν το ένα εκατομμύριο ευρώ, γεγονός που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός ή θα πρέπει να οδηγήσει τον παίκτη σε αποχώρηση με ικανοποιητικό για αυτήν συμβιβασμό ή θα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο συμπεριφοράς του και την αγωνιστική του απόδοση.

Ήδη έχει προγραμματιστεί ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπου η ΠΑΕ ευελπιστεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, τα σενάρια που θέλουν τον Γάλλο εκτός ομάδας, έχουν αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες. Προέχει όμως πρώτα ο σημερινός αγώνας κυπέλλου.

 Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αναμένεται να δώσει λίγο χρόνο συμμετοχής στον Πάπε Σο στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Προοδευτική. Ο Κοτσόλης θα είναι εκείνος που θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια ενώ στο βασικό σχήμα αναμένεται να ξεκινήσουν οι Λαγός, Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης και Μπαρμπαρούσης.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ