2012-11-29 23:06:02
Φωτογραφία για ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ... ΣΤΟΥΝΤΙΟ Ο ΣΚΟΚΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Νάτσο Σκόκο συνεχίζει να είναι το... πρώτο όνομα τον τελευταίο καιρό στην Αργεντινή, λόγω των πολύ καλών εμφανίσεων του με τη Νιούελς, ενώ πρόσφατα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, έβαλε και τα δυο γκολ με τη φανέλα της εθνικής στο φιλικό με τη Βραζιλία...

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, για τον οποίο έχει "ακουστεί" ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του, ήταν προσκεκλημένος σε εκπομπή σε τηλεόραση και έδωσε το δικό του σόου, κάνοντας δηλώσεις και μιλώντας για τις προσωπικές του φιλοδοξίες Ο Σκόκο ανέφερε πως θέλει να συνεχίσει στη Νιούελς έως το καλοκαίρι. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι πρώτος σκόρερ στο Ινισιάλ της Αργεντινής, αλλά η Νιούελς μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα απομακρύνθηκε από τον τίτλο...

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Δείτε μέρος από τις δηλώσεις του Νάτσο Σκόκο, ενώ παρακολουθείστε και το βίντεο με τον Αργεντίνο να παίζει μπάλα στο στούντιο και να... σημαδεύει την κάμερα!


Ο Νάτσο Σκόκο είπε:

Για τη διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος: «Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά μετά την ισοπαλία με τη Γοδόι Κρουζ παίζουμε άσχημα. Μας αφήνει μια πικρή γεύση αυτό για το καλό πρωτάθλημα που έχουμε κάνει. Κερδίσαμε τη Λανούς και τη Βελέζ, φέραμε ισοπαλία με Μπόκα, Μπελγράνο και Ρασίνγκ, αλλά μετά δεν κερδίσαμε ματς που όλοι θεωρούσαν εύκολα. Αφήσαμε πόντους στη διαδρομή του τίτλου και πρέπει να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε».

Για τις προσωπικές του επιδόσεις: «Είναι πολύ καλό που είμαι πρώτος σκόρερ αυτή τη στιγμή και με έχει γεμίσει με αυτοπεποίθηση. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πολύ από την πρώτη στιγμή και τίποτε δεν θα μπορέσω να γίνει χωρίς εκείνους. Για να είμαι ειλικρινής, θέλω να βγω πρώτος σκόρερ, αλλά πρώτα απ' όλα μέτρα η ομάδα. Δεν μπορώ να σας πω τι είναι αυτό που βοηθάει στο να πετυχαίνω γκολ. Για μένα όλα τα γκολ είναι ίδια, αν και το ψαλιδάκι με την Άρσεναλ ήταν πανέμορφο».

Για τα μελλοντικά του σχέδια: «Θέλω να μείνω εδώ κι έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο. Από ‘κει εκεί πέρα εξαρτάται από μένα αν θα παραμείνω. Χρωστάω πολλά στη Νιούελς, καθώς οι άνθρωποί της με πίστεψαν και θέλω να τους το ανταποδώσω».

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ