2012-12-03 23:26:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Τα θρανία του 23ου Δημοτικού Σχολείου ... κολυμπούν στο νερό - Δείτε φωτό
Πλημμύρισαν για άλλη μια φορά σήμερα οι κοινόχρηστοι χώροι και οι αίθουσες του 23ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών στην οδό Πανεπιστημίου 67, ενώ η κατάσταση έγινε ακόμη πιο τραγική καθώς οι τρπύπες πολλαπλασιάστηκαν και τα νερά άρχισαν να καλύπτουν τις εισόδους και τις σκάλες, απ΄όπου περνάνε τα παιδιά με κίνδυνο για τη ζωή τους.

Τα οξυμένα προβλήματα στέγης δεν αποτελούν σημερινό πρόβλημα. Από το 2008 πέντε περίπου χρόνια, οι αίθουσες του β΄ορόφου του σχολείου αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα, με τους μαθητές να κάνουν μάθημα ενώ η σχολική στέγη, μπάζει από παντού.

Οι αίθουσες είναι όχι μόνο ακατάλληλες, αλλά και επικίνδυνες, καθώς το νερό που στάζει κατά την διάρκεια των βροχοπτώσεων περνά και μέσα από τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

"Έπειτα από τη δημοσιοποίηση του παραπάνω θέματος στις 29/10/2012 ο αντιδήμαρχος παιδείας δεσμεύτηκε ότι έπειτα από 10 ημέρες θα εγκατασταθεί εργολάβος στο σχολειο" αναφέρει μέλος του Συλλόγου Γονέων του σχολείου και συνεχίζει:

"Όπως γίνεται αντιληπτό κάτι τέτοιο δεν έγινε και σήμερα είμαστε θεατές της ίδιας τραγικής κατάστασης. Προφανώς, κατά τα σημερινά λεγόμενα του κ. Φίλια (3/12/12) τα παιδιά μας πρέπει να κολυμπήσουν πρώτα έτσι ώστε να τύχουμε κάποιας αντιμετώπισης"

Πηγή: thebest
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φόροι και πάλι φόροι....
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φόροι και πάλι φόροι....
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ