2012-12-04 19:52:45
Φωτογραφία για Πριμ 1.000 ευρώ του Γκερέιρο στους παίκτες της ΑΕΚ!
Είναι περιττό να γράψουμε πως η οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ είναι χειρότερη και από της Ελλάδας και πως δεν υπάρχουν χρήματα ούτε καν για τα βασικά.

Δεν είναι καθόλου περιττό όμως να αναφερθούμε στο φιλότιμο, στην ομοιογένεια και στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο.

Τρανό παράδειγμα είναι η κίνηση του Ρότζερ Γκερέιρο. Μια κίνηση που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στην ποδοσφαιρική Ελλάδα και αποκαλύπτει την καλή και την κακή όψη της κατάστασης που επικρατεί στην ΑΕΚ. Από τη μια , είναι να χειροκροτεί κανείς την πρωτοβουλία του έμπειρου άσου και από την άλλη είναι να κλαις με την κατάσταση της ιστορικής ΑΕΚ.

Ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι... Πριν από το κρίσιμο ματς με τον ΠΑΣ, ο Βραζιλιάνος είχε πει στους συμπαίκτες του πως σε περίπτωση νίκης θα μοιράσει πριμ 1.000 ευρώ, κάτι που ουδείς πίστεψε και οι περισσότεροι το πήραν στην πλάκα. Μετά τη λήξη του ματς μάλιστα, οι συμπαίκτες του ζητούσαν τα χρήματα χαμογελαστά και ο ίδιος υποσχέθηκε να τα φέρει στην προπόνηση της Δευτέρας. Και πράγματι έτσι έγινε Ο Ρότζερ Γκερέιρο είχε τα χρήματα και ξεκίνησε να τα μοιράζει, με τους μεγαλύτερους να του προτείνουν τα 1.000 ευρώ να δοθούν στους νέους και χαμηλόμισθους. Φαίνεται μάλιστα, πως την κίνηση Βραζιλιάνου θα την ακολουθήσουν κι άλλοι έμπειροι στα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από τον Πανθρακικό.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ