2012-12-04 23:00:11
Φωτογραφία για Επένδυση ενός εκατ.ευρώ και νέες θέσεις εργασίας από την Interamerican
Την πρότυπη μονάδα αποζημίωσης και επισκευής αυτοκινήτου Car Point, που αποτελεί μια νέα πρόταση κάθετης και ολοκληρωμένης διαχείρισης ζημιών, παρουσίασε η Interamerican, συνολικής επένδυσης ενός εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για συγκρότημα που στεγάζει το Κέντρο αποζημίωσης και εξυπηρέτησης πελατών και ένα σύγχρονο συνεργείο με δυνατότητες πλήρους αντιμετώπισης κάθε ζημιάς και βλάβης. Η μονάδα βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθηνών, σε εγκαταστάσεις που καταλαμβάνουν έκταση 2.300 τ.μ.

Όπως αναφέρθηκε από στελέχη της εταιρίας, το Car Point, που διαφοροποιεί την INTERAMERICAN στην ασφαλιστική αγορά, ακολουθεί το πρότυπο λειτουργίας αναλόγων μονάδων του εξωτερικού, συγκεντρώνοντας όλα τα βήματα της διαχείρισης ζημιάς σε ένα χώρο, από την αναγγελία και την πληροφόρηση μέχρι την υποστήριξη και καθοδήγηση του φακέλου ζημιάς, καθώς και τον διακανονισμό απλών ζημιών. Η μονάδα αποτελεί επένδυση της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ, απασχολεί προσωπικό 75 ατόμων έχοντας δημιουργήσει 50 νέες θέσεις εργασίας, με δυνατότητα επισκευής 4.000 οχημάτων ετησίως και της διαχείρισης όλων των αποζημιώσεων για υλικές ζημιές.

[«Κέρδος», ΑΠΕ - ΑΜΠ]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ