2012-12-05 00:20:38
Φωτογραφία για ΜΑΝΩΛΑΣ : ΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Αισιόδοξος για την έκβαση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Κώστας Μανωλάς, αμέσως μετά τη νίκη επί της Άρσεναλ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού υποστήριξε πως η ομάδα του έδειξε τις πραγματικότητες της δυνατότητες με την ανατροπή κόντρα στους Άγγλους και υπογράμμισε ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να παίξουν το ίδιο και καλύτερα για να έρθει η νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

«Το μοναδικό παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε από την αρχή της χρονιάς είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό. Αν παρουσιαστούμε σοβαροί κι όπως πρέπει, θα πάρουμε το «διπλό» στο ΟΑΚΑ», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός αμυντικός.

Όσο για τη συνέχεια στο Europa League, ο Μανωλάς πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να προχωράει σε κάθε διοργάνωση που μετέχει. Θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε και στο Champions League αν ήμασταν προσεκτικοί με τη Σάλκε. Το Europa League είναι μια μεγάλη διοργάνωση και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάμε όσο το δυνατό πιο μακριά».


Ενώ για την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, επισήμανε: «Όταν σου μιλάει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, σου ανεβάζει το ηθικό και σε κάνει να παίξεις ακόμα καλύτερα».

Παράλληλα, για τη δική του απόδοση σχολίασε: «Όταν μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο, δίνω το 120% των δυνάμεών μου. Όπως κάνω και στην προπόνηση, προσπαθώ να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο».

Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση

Νωρίτερα, ο Κώστας Μανωλάς μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση κι αναφέρθηκε κυρίως στην ευρωπαϊκή παρουσία της ομάδας φέτος «Πάντα μια νίκη είναι σημαντική. Σήμερα πήραμε τρεις βαθμούς απέναντι σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως η Άρσεναλ, καταφέραμε δύσκολα να γυρίσουμε το παιχνίδι και να νικήσουμε. Αποδείξαμε πως ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος που πρέπει να βρίσκεται πάντα ψηλά στην Ευρώπη και στο Champions League», είπε αρχικά ο αμυντικός των νταμπλούχων Ελλάδας.

Επίσης, δήλωσε: «Αν ο Ολυμπιακός παίξει όπως σήμερα, αυτό το ποδόσφαιρο, θα φτάσουμε πολύ μακριά. Θα το δούμε στη συνέχεια, θα δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά γιατί οι απαιτήσεις του συλλόγου είναι πάρα πολύ υψηλές».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ