2012-12-05 01:17:37
Φωτογραφία για ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΗ ΛΕΦΣΚΙ!
Ο αήττητος σε Ελλάδα και Ευρώπη Ολυμπιακός δίνει αύριο το 13ο επίσημο παιχνίδι του στη σεζόν, αντιμετωπίζοντας την Λέφσκι Σόφιας για τους 32' του Challenge Cup, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Η Λέφσκι που προπονήθηκε χθες το βράδυ στο κλειστό του Ρέντη, ήρθε με όλα της τα αστέρια (οι πρώην ερυθρόλευκοι Γκαϊντάρσκι, Τσβετάνοφ, οι διεθνείς με την Εθνική Βουλγαρίας αδελφοί Μπρατόεφ) με τον Μάρτιν Στόεφ να φτάνει στην Αθήνα χθες το μεσημέρι, καθώς ο πρώην παίκτης της Ορεστιάδας είναι γνωστό ότι έχει φοβία με τα αεροπορικά ταξίδια.

Ο Βούλγαρος τεχνικός ταξίδεψε οδικώς από την Σόφια, συνοδευόμενος από έναν παίκτη της ομάδας του, ο οποίος για ιατρικούς λόγους επιλέχθηκε να ταξιδέψει κι αυτός οδικώς.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

«Όπως πάντα χαίρομαι που βρίσκομαι στην Ελλάδα, αφού έχω μόνο καλές αναμνήσεις από τη χώρα σας», δήλωσε αργά το βράδυ ο Βούλγαρος τεχνικός πλέκοντας στη συνέχεια το εγκώμιο του Ολυμπιακού.

«Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, αναμφισβήτητα την κορυφαία στην Ελληνική Λίγκα και είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσει με άνεση το πρωτάθλημα. Έχει καλό σύνολο, από το οποίο ξεχωρίζω τον Γιορντάνοφ, τον οποίο ξέρουμε ότι πρέπει να προσέξουμε, αλλά κι εμείς είμαστε μια καλή ομάδα που έχουμε φιλοδοξίες για να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία φέτος στην Ευρώπη».

Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ