2012-12-05 02:56:27
Φωτογραφία για ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ : ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Ο Κώστας Μήτρογλου τόνισε πως ήθελε την πρόκριση στο Champions League, την οποία η ομάδα απέδειξε ότι άξιζε με τη νίκη κόντρα στην Άρσεναλ, στρέφοντας πλέον την προσοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να περάσουμε, γιατί κάναμε καλά παιχνίδια στο Champions League. Τώρα πρέπει να στραφούμε στο Europa League», είπε αρχικά ο επιθετικός του Ολυμπιακού ενώ στη συνέχεια για το αν παρατήρησε πόσο διάστημα πέρασε από τη στιγμή που μπήκε ως αλλαγή μέχρι τη στιγμή που σκόραρε, απάντησε:

«Όχι δεν το θυμάμαι, δεν το κοίταξα καν».

Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση

Ο Μήτρογλου ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι κατάφερε να σκοράρει και στα δυο ματς με την Άρσεναλ και τη Μονπελιέ αλλά όχι και κόντρα στη Σάλκε, για να απαντήσει: «Δεν με πειράζει, αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι χάσαμε και τα δυο παιχνίδια με τη Σάλκε».


Όσο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Ξεχνάμε το σημερινό ματς με την Άρσεναλ, θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και θα τα δώσουμε όλα».

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι σκόραρε με το δεξί ενώ το αριστερό είναι το πόδι που χρησιμοποιεί περισσότερο, είπε: «Δεν νομίζω ότι ξεχωρίζω κάποιο από τα δύο. Δουλεύω καλά και με τα δυο πόδια καλά και είμαι χαρούμενος που πέτυχα αυτό το πλασέ. Ήταν ένα σημαντικό γκολ, το σημαντικό για εμάς όμως είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Πλέον κοιτάμε το ματς της Κυριακής».

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Τέλος, για την ευρωπαϊκή συνέχεια του Ολυμπιακού, σχολίασε: «Θέλαμε να προκριθούμε στο Champions League αλλά τώρα θα κοιτάξουμε το Europa League, έχουμε καλή ομάδα και γνωστή στην Ευρώπη και θέλουμε να τα πάμε πολύ καλά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ