2012-12-12 10:50:09
Φωτογραφία για ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΟΠΩΣ... ΑΒΡΑΑΜ
Το ποσό των 750.000 ευρώ φέρεται να προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Βασίλη Τοροσίδη για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, με την προθεσμία που του έχει δώσει να είναι ως το πρώτο 10ημερο του Γενάρη.

Το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του διεθνούς μπακ με τους ερυθρόλευκους έχει εξελιχθεί σε σίριαλ πολλών επεισοδίων. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ήδη καταθέσει την πρόταση τους στον αρχηγό της ομάδας και αναμένουν εδώ και μέρες την απάντησή του.

Όσο για τα χρήματα που δίνει στον «Τόρο» ο Ολυμπιακός, είναι τα ίδια με αυτά που παίρνει ο έτερος αρχηγός, Αβράαμ Παπαδόπουλος σύμφωνα με τη «Live Sport». Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι δίνουν στον παίκτη 750.000 ευρώ το χρόνο για να βάλει την υπογραφή του αλλά παράλληλα έχουν θέσει ως διορία για να απαντήσει το πρώτο 10ημερο του Ιανουαρίου.

Άλλωστε, σύμφωνα με τον «Γαύρο» υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του Τοροσίδη και του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπου έγινε σεβαστή η επιθυμία του παίκτη να βρει ομάδα στο εξωτερικό, ωστόσο αυτό θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ