2012-12-13 16:14:09
Φωτογραφία για ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ : ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο στο τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας και στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης είναι η νίκη για την πρωτιά και τον... κόσμο, σύμφωνα με τον Στράτο Περπέρογλου.

«Έχουμε κάποιες ελπίδες να βγούμε πρώτοι, σε σχέση με το άλλο αποτέλεσμα. Εμείς θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε τη νίκη. Είναι το τελευταίο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο γι’ αυτή τη φάση και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε. Είναι τελευταίο χαρτί για την Αρμάνι και θα κάνουν ό,τι μπορούν και ας έχουν λίγες ελπίδες. Είναι περίεργο παιχνίδι γιατί εμείς έχουμε προκριθεί, αυτοί έρχονται με την πίεση για τη νίκη», ήταν τα πρώτα λόγια του Στράτου Περπέρογλου.

Ο φόργουορντ των ερυθρόλευκων πρόσθεσε: «Αν επαναπαυτούμε, θα έχουμε δύσκολο απόγευμα. Γενικά εμείς πρέπει να χτίζουμε επάνω στις εμφανίσεις που έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα. Δεν έχουμε δικαίωμα να βλέπουμε κανένα παιχνίδια χαλαρά. Δεν είναι αν θέλουμε ή όχι να βρεθούμε στον ίδιο όμιλο με τον Παναθηναϊκό, το TOP-16 είναι δύσκολο και θα έχουμε δύσκολο έργο με κάθε ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανέκδοτο:Η καντίνα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανέκδοτο:Η καντίνα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ