2012-12-13 16:38:57
Φωτογραφία για H Britney Spears είναι η πιο καλοπληρωμένη μουσικός της χρονιάς
Μπορεί πολλοί να πίστεψαν πως το κάποτε teenage είδωλο έχει τερματίσει την καριέρα της και πώς ό,τι και να κάνει το κάνει για κοψοχρονιά, όμως κάνουν λάθος. 

Τα 58 εκατομμύρια δολάρια που έβγαλε μέσα στο 2012 την βάζουν πρώτη στη λίστα με τις πιο καλοπληρωμένες τραγουδίστριες του Forbes.

Όπως το διάβασες η Britney μέσα στο 2012 έβγαλε τα περισσότερα χρήματα από όλες τις υπόλοιπες συναδέλφους της.

Η κριτής του αμερικάνικου Χ-Factor, που να σημειώσουμε πώς ούτε καινούργιο άλμπουμ έβγαλε, ούτε και σε περιοδεία βγήκε, είδε τον τραπεζικό της λογαριασμό να φουσκώνει κατά 58 εκατομμύρια δολάρια τη χρονιά αυτή.

Η ξανθιά αγαπημένη – όχι Παναγιά – pop star, που υπέγραψε ένα συμβόλαιο αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων για να συμμετάσχει στο γνωστό talent show και που το 2013 θα ντυθεί και πάλι νυφούλα – άφησε πίσω της την περσινή “νικήτρια” της λίστας, Lady Gaga, που μέσα στο 2012 έβγαλε μόνο 52 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ίσα ίσα που κατάφερε να νικήσει τη Taylor Swift, η οποία με πολύ κόπο και τσιρίδα έβγαλε 57 εκατομμύρια δολάρια.

Στη λίστα με αυτές που τα έχουν πολλά είναι η Rihanna (53 εκατ. δολάρια), η Katy Perry (45 εκατ. δολάρια), η θεία Madonna (30 εκατ. δολάρια) και η Beyonce (40 εκατ. δολάρια).
cosmo.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ