2012-12-16 13:12:02
Φωτογραφία για Αναγνώστης συνειδητοποιεί: Οι κοτζαμπάσηδες καλά κρατούν!
Απο δώ το πήγαινε το σύστημα από εκεί το πήγαινε και τελικά αφού έστυψε το μυαλό του βρήκε ποιος φταίει για όλα τα δεινά που διέρχεται η πατρίδα. Και ποιος θα ήταν αυτός; Κανένας εκπρόσωπος του κατεστημένου; Κανένας γόνος ισχυρής πολιτικής οικογένειας ή μήπως κανένας εκπρόσωπος της κλασικής επιχειρηματικής ελίτ που πίνει το αίμα του τόπου εδω και δεκαετίες; Όχι βέβαια.

Ο αποδιοπομπαίος τράγος είναι αυτοδημιούργητος και έφτιαξε ότι έφτιαξε με σκληρό αγώνα και πολύ δουλειά.

Παρά τα απίστευτα προβλήματα υγείας που απο έφηβος και μέχρι σήμερα αντιμετωπίζει. Και λέγεται Λαυρέντης Λαυρεντιάδης. Η κατά τα λοιπά τυφλή δικαιοσύνη άνοιξε στην περίπτωση του Λαυρεντιάδη διάπλατα τα μάτια της. 

Και στη μέση του πουθενα με συνοπτικές διαδικασίες, την ίδια στιγμη που στο euro group εγκρίθηκε η εκταμίευση της δόσης και ο κόσμος τρίβει τα μάτια του διαβάζοντας το νέο φορολογικό τερατούργημα, αποφάσισε να εκδώσει ένταλμα σύλληψης κατά του Λαυρεντιαδη και μάλιστα να τον στείλει και γρήγορα γρήγορα στη φυλακή
. Ποιον; Εναν άνθρωπο που μόλις κινήθηκε η ποινική διαδικασία σε βάρος του αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα για να υπερασπιστεί τον εαυτο του, ενώ αν ήταν ένοχος θα έπαιρνε τα... κλεμμένα και τώρα θα τα έτρωγε σαν κάτι άλλους στη Λατινική Αμερική. Ποιον; Αυτόν που ο καθένας ήξερε που μένει και που δουλεύει και πόσους ανώνυμους απλούς ανθρώπους, εργαζόμενους στις εταιρείες του και απλό κόσμο, έχει ευεργετήσει. Και μετά μιλάμε για μεταρρυθμίσεις και διαρθρωτικές αλλαγές και την ανάγκη να αλλάξει ο τόπος και να γίνει επιτέλους μια δίκαιη αστική δυτική δημοκρατία. Δυστυχώς οι κοτζαμπάσηδες στην Ελλάδα καλά κρατούν!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ