2012-12-17 20:46:04
Φωτογραφία για Κλείνει Πετρόπουλο την Τρίτη
Ο Ανδρέας Δημητρέλος έλεγε σε ανθρώπους της ΑΕΚ -και θα το πει και στον Εβαλντ Λίνεν- ότι κλείνει τον επιθετικό του Παναθηναϊκό και πάει για δύο παίκτες στα άκρα.

Η Ένωση χρειάζεται ενίσχυση τον Ιανουάριο και ειδικά στην επίθεση και τα άκρα. Για τη θέση του σέντερ φορ έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα ως τώρα, έγινε και μια πρώτη επαφή με τον Φάνη Γκέκα αλλά ο Δημητρέλος υποστηρίζει ότι θα αποκτηθεί ο Πετρόπουλος.

Αυτό έλεγε σε ανθρώπους της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ ο πρόεδρος της, προσθέτοντας ότι το θέμα μπορεί να έχει κλείσει μέσα στην Τρίτη. Αν όντως γίνουν έτσι τα πράγματα ή όχι, επομένως, θα φανεί άμεσα.

Από εκεί και πέρα, ο Δημητρέλος έλεγε στο περιβάλλον του ότι κινείται για να φέρει στην ΑΕΚ και δύο παίκτες για τα άκρα καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καθαρόαιμος εξτρέμ στο ρόστερ. Ονόματα δεν είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ αλλά μιλάμε, προφανώς, για Ελληνες ποδοσφαιριστές.

Αυτά που είπε ο Δημητρέλος σε ανθρώπους της διοίκησης -και θα δούμε σύντομα αν έχουν βάση ή όχι- θα τα πει και στον Λίνεν καθώς πρόεδρος και προπονητής θα έχουν συνάντηση για να δουν τι μπορεί να γίνει τον Ιανουάριο ώστε να ενισχυθεί κάπως η ΑΕΚ στην προσπάθεια της να αποφύγει το μοιραίο www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ