2012-12-28 16:23:59
Φωτογραφία για ΑΣΤ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑΣ (VIDEO)
Για έγκλημα πρωτοφανούς βιαιότητας έκανε λόγο ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης Γιώργος Γκοδοσίδης, στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, σήμερα το πρωί, στην Αστυνομική Διεύθυνση, για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας της 34χρονης, χθες τα ξημερώματα, έξω από το σπίτι των γονιών της, σε κεντρική συνοικία της πόλης.

Λίγο αργότερα, ο 27χρονος, οδηγούνταν στην εισαγγελέα κάτων από δρακόντια μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, την ώρα που έφτανε στα δικαστήρα, κάποιοι επιχείρησαν να τον λιντσάρουν. Επίσης σύμφωνα με το xanthipress κανείς δικηγόρος από την Ξάνθη δεν δέχτηκε να τον εκπροσωπήσει κι έτσι η δικηγόρος του είναι από την Κομοτηνή.

Στον Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος με την κηδεία της 34χρονης που έπεσε θύμα στυγερής δολοφονίας. Την νεαρή γυναίκα συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία χιλιάδες κόσμου.

Σύμφωνα με το xanthipress ένα χειροκρότημα και ένα βουβό κλάμα συνόδεψαν την έξοδο του φέρετρου προς την τελευταία της κατοικία μαζί με ένα μεγάλο γιατί και οργή, της τοπικής κοινωνίας για το φόνο που συγκλόνισε την Ξάνθη.
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ