2012-12-28 19:31:27
Φωτογραφία για Μπούκαρε στην ΑΣΟΕ η Αστυνομία..16 προσαγωγές αλλοδαπών μικροπωλητών που νόμιζαν ότι ισχύει ακόμα το άσυλο και άρχισαν να πετάνε πέτρες στους αστυνομικούς..
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ "καταγγέλλει" οτι το παρεμπόριο ήταν το πρόσχημα.

Ξέχασε όμως να πει αν τελικά το ΑΣΥΛΟ είναι για τους φοιτητές και για τις πολιτικές ιδέες τους ή για να κάνουν ελεύθερα παράνομα μπίζνες οι λαθρομετανάστες...και όσοι είναι φιλαράκια των φοιτητών?

ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΑΡΙΑ..ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΙΟΔΙΑΦΥΓΗ,ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ,ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟ..

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΑΣΥΛΟ...ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.

Αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη απο τις 3.30 το μεσημέρι στην ΑΣΟΕΕ με 16 προσαγωγές αλλοδαπών μικροπωλητών οι οποίοι στη θέα των αστυνομικών μπήκαν στο προαύλιο και άρχισαν να πετούν πέτρες εναντίον τους.

Ο εισαγγελέας, με τη συγκατάθεση του αντιπρύτανη, έδωσε εντολή στις αστυνομικές δυνάμεις να μπουν μέσα στο προαύλιο χώρο αλλά και στους χώρους του πανεπιστημίου, όπου αυτή την ώρα γίνονται έλεγχοι.


Σύμφωνα με την αστυνομία μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί μέσα στους χώρους του πανεπιστημίου 17 σάκοι με προϊόντα παρεμπορίου, 17 κράνη, 6 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 40 κοντάρια ξύλινα και μεταλλικά, 50 κενές φιάλες από μπύρες καθώς και εξοπλισμός για την εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Μπόλαρη καταγγέλει πως οι μικροπωλητές ήταν το πρόσχημα για να μπουν οι αστυνομικοί στο χώρο του πανεπιστημίου και να κάνουν μία επιχείρηση όμοια με εκείνη που έγινε πριν απο λίγες μέρες στη Βίλα Αμαλίας.

 

Εξω απο την ΑΣΟΕΕ παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις ενώ μέσα βρίσκονται άνδρες της ασφάλειας οι οποίοι συνεχίζουν τους ελέγχους στους χώρους του πανεπιστημίου.
Eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ