2012-12-29 01:15:44
Φωτογραφία για Βίντεο: Ο 27χρόνος στυγερός δολοφόνος της Ξάνθης!
Ως ένα από τα πιο φρικτά εγκλήματα της χώρας θα μείνει στην ιστορία ο άδικος και φρικιαστικός θάνατος της 34χρόνης Ζωής τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Ξάνθη.

Ο 27χρόνος Χρήστος Παπάζογλου, που με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με το αποτρόπαιο και στυγερό του έγκλημα, ενώ ανάστατη η κοινωνία της Ξάνθης λίγο έλειψε να τον λιντσάρει κατά την είσοδό του στο Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης.

Ο ίδιος διατηρούσε μανάβικο κοντά στη γειτονιά της 34χρόνης ενώ ομολόγησε το φρικιαστικό του έγκλημα ισχυριζόμενος ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοολούχων ποτών, ενώ παράλληλα ανέφερε πως μετά τον βιασμό και τον ξυλοδαρμό της 34χρόνης την έκαψε ζωντανή στην προσπάθεια του να κρύψει τα ίχνη του.

Το μένος και η οργή που επέδειξε ο ίδιος στο θύμα του προκάλεσαν την έκρηξη της τοπικής κοινωνίας της Ξάνθης, στην οποία φαντάζουν ξένα τόσο σκληρά εγκλήματα. Μάλιστα το πλήθος που συγκεντρώθηκε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του 27χρόνου ανάγκασε τις Αστυνομικές Αρχές να φυγαδεύσουν από την πίσω πόρτα τον δράστη.

Όσοι τον ξέρουν έχουν πέσει από τα σύννεφα, καθώς κανένας δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα έφτανε στο σημείο να διαπράξει κάτι τόσο απάνθρωπο. Στο παρελθόν ο ίδιος έχει απασχολήσει τις Αρχές, ενώ είχε προφυλακιστεί για πέντε μήνες για απόπειρα βιασμού μιας νεαρής φοιτήτριας.

thrakitoday.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ