2012-12-31 13:34:31
Φωτογραφία για Επίθεση από οπαδό δέχθηκε ο Δημητρέλος στη Γ.Σ
Ένταση υπήρ στη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ (η οποία παρεμπίπτοντος και όπως αναμενόταν πήρε αναβολή για τις 17 Γενάρη). Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο μόνος από το Δ.Σ που παρέστη, δέχθηκε επίθεση από οργανωμένο οπαδό - εκτός ORIGINAL.

 Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά αφότου άρχισε η Γ.Σ., με τον οπαδό να λέει στον Δημητρέλο: "Κάθεστε στις καρέκλες μόνο και μόνο για να πηγαίνετε ταξίδια με την ΑΕΚ", για να απαντήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ: "Εγώ πηγαίνω ταξίδια με την ΑΕΚ; Όλη μέρα τρέχω για την ΑΕΚ από εδώ και από εκεί για να μείνει η ΑΕΚ ζωντανή και μου λες εμένα ότι πηγαίνω ταξίδια με την ΑΕΚ;". Η απάντηση αυτή φαίνεται ότι εξόργισε τον οπαδό ο οποίος φώναξε προς τον Δημητρέλο: "Άντε φύγε ρε λαμόγιο", πετώντας του έναν καφέ στο πρόσωπο!

 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν σκασμένος από το όλο περιστατικό, δεν δίνει ευθύνες στην ORIGINAL (όπως προείπαμε ο οργανωμένος οπαδός ανήκει σε άλλο συνδεσμιακό χώρο) και σε όσους μιλούσαν έπειτα μαζί του (είτε στο χώρο της Γ.Σ. είτε τηλεφωνικά) τόνιζε ότι "δεν αξίζω τέτοια συμπεριφορά".
aek365 goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ