2012-12-31 19:01:01
Φωτογραφία για Οι πιο «ψαγμένες» πόλεις για το 2012
Αφήνοντας πίσω μας το 2012, οι απολογισμοί του έτους είναι στην επικαιρότητα. Ο λόγος για την ετήσια καταγραφή των κορυφαίων αναζητήσεων σε πόλεις που έκανε η μηχανή αναζήτησης της Yahoo με το Λας Βέγκας να κρατά την πρωτιά και το Σικάγο στη δεύτερη θέση αφήνοντας πίσω του Νέα Υόρκη και Σαν Φρανσίσκο.

1. Λας Βέγκας

Η αμαρτωλή πόλη του Λας Βεγκας συγκεντρώνει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών. Με την τελευταία παρουσία της πόλης στην ταινία "The Hangover" ξεπέρασε κάθε άλλη πόλη σε αναζήτηση. Πέρα από τα τυχερά παιχνίδια στα απαστράπτοντα καζίνο, τα θυελλώδη bachelor πάρτι και τη νυχτερινή ζωή, το Λας Βέγκας είναι και φέτος must προορισμός.

2. Σικάγο

Με μουσεία, όπως το Ινστιτούτο Τεχνών του Σικάγου, εκπληκτική αρχιτεκτονική από το Renzo Piano μέχρι το Frank Lloyd Wright, και τη λίμνη Μίσιγκαν, δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε γιατί αυτή η πόλη είναι ένα από τις κορυφαίες πόλεις σε αναζήτηση στο Yahoo.


3. Λονδίνο

Η πόλη, χάρη στη διοργάνωση των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και το Αδαμάντινο Ιωβηλαίο για το 60ο έτος της βασίλισσας Ελισάβετ στο θρόνο, συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας παγκοσμίως.

4. Νέα Υόρκη

Η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ ήταν, είναι και θα είναι σταθερή αξία στην ατζέντα κάθε ταξιδιώτη. Παρά τη σκληρότητα του τυφώνα Sandy και τις σοβαρές καταστροφές που προκάλεσε, η Νέα Υόρκη είναι η Μητρόπολη του κόσμου.

5. Washington, D.C.

Η πόλη του Λευκού Οίκου δεν απογοητεύει στους τουρίστες. Ένα τεράστιο δίκτυο μουσείων, ως επί το πλείστον δωρεάν, είναι στη διάθεσή σας, συμπεριλαμβανομένου του Ιδρύματος Smithsonian.

6. Σαν Φρανσίσκο

Θέα στον Ειρηνικό ωκεανό, στη γέφυρα Golden Gate, κατακόρυφους λόφους που ανεβαίνουν τα κλασικά τραμ της πόλης και εκπληκτική πολυπολιτισμική κουζίνα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

7. Σαν Ντιέγκο

Η μεγαλύτερη πόλη των ΗΠΑ κοντά στα σύνορα με το Μεξικό προσφέρει το ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο, πολλές παραλίες,και έχει εμμονή με την ποιότητα στο φαγητό και τη νυχτερινή ζωή.

8. Ντουμπάι

Η εμπορική πρωτεύουσα της Μέσης Ανατολής κατακτά ολοένα και μεγαλύτερο κοινό που την επισκέπτεται τόσο για τα τεράστια εμπορικά της κέντρα αλλά και για τον ποιοτικό τουρισμό που προσφέρει.

9. Νέα Ορλεάνη

Ο τόπος της Τζαζ μουσικής και των ατμοσφαιρικών μπαρ, με τη γαλλική συνοικία και τα παλιά αρχοντικά του Garden District είναι, πολύ απλά, μαγικός.

10. Χονγκ Κονγκ

Είναι η πιο κοσμοπολίτικη πόλη της Ασίας και όχι άδικα: έχει εκτεταμένο μετρό, φτηνά ταξί και δίγλωσσες πινακίδες που βοηθούν τους επισκέπτες να την εξερευνήσουν, εμπορικά κέντρα μπουτίκ και πάρκα που θα δείτε τους κατοίκους να κάνουν tai chi.

http://www.touristorama.com/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ