2013-01-06 00:29:20
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ
Ο τραυματισμός του Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος προοριζόταν για βασικός άλλαξε, όπως ήταν φυσικό, τα πλάνα του Λεονάρντο Ζαρντίμ για τον αυριανό αγώνα με την Βέροια.

Ο Κάρολ παρόλο που μπήκε στην αποστολή, λογικά, θα προφυλαχθεί εξαιτίας του προβλήματός του στην μέση για να παίξει βασικός κάτω από τα δοκάρια ο Μέγιερι. Δεξί μπακ θα είναι ο Τοροσίδης, τα δύο στόπερ θα είναι οι Μανωλάς και Κοντρέρας και αριστερά στην άμυνα ο Χολέμπας.

Στον άξονα θα είναι οι Μανιάτης μαζί με τον Μοντέστο με τον δεύτερο να έχει το προβάδισμα έναντι του Γκρέκο -ο οποίος πάντως έχει δοκιμαστεί για βασικός πλάι στον Μανιάτη- για να πάει ως δεκάρι ο Μασάντο. Δεξιά θα είναι ο Φετφατζίδης, αριστερά ο Τζιμπούρ και στην κορυφή ο Μήτρογλου.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Φέισα, Βλαχοδήμος, Ντιακιτέ και φυσικά ο Πίνο αφού βρίσκεται τελικά στην αποστολή και ο Ζαρντίμ ήθελε να τον έχει διαθέσιμο.

Πάντως είναι αξιοσημείωτο ότι για τρεις συνεχείς μέρες ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμαζε μαζί τους Τζιμπούρ και Μήτρογλου ενώ ο Φετφατζίδης βρέθηκε αρκετές φορές στου βασικούς.

Υπενθυμίζεται πως στην αποστολή για την Βέροια είναι οι: Κάρολ, Μέγιερι, Ζαραδούκας, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Μοντέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας και Ντιακιτέ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ