2013-01-06 14:20:06
Φωτογραφία για ΣΕΙΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Ν. ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΑΠ
Σειρά εκδηλώσεων στην μνήμη του Νίκου Σαμαρά, που έφυγε αναπάντεχα από την ζωή, μόλις στα 42 του χρόνια, ετοιμάζει ο ΕΣΑΠ, με την τελική φάση του Λιγκ Καπ να φέρει το όνομα του αδικοχαμένου βολεϊμπολίστα Με τον τρόπο που αρμόζει σε παίκτες της αξίας του Νίκου Σαμαρά θα τιμήσει ο ΕΣΑΠ την μνήμη του.

Η διοργανωτρια Αρχή της Α1 Volley League θα αφιερώσει τη τελική φάση του Λιγκ Καπ στην μνήμη του αδικοχαμένου παίκτη, με το να φέρει το όνομα του διεθνούς βολεϊμπολίστα, καθώς και άλλες κινήσεις και εκδηλώσεις, όπως ανακοίνωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΕΣΑΠ θρηνεί την «απώλεια» του Νίκου Σαμαρά, του αθλητή - σύμβολο για το Ελληνικό βόλεϊ.

«Χάσαμε» έναν σπουδαίο βολεϊμπολίστα και μια σπάνια προσωπικότητα.

Ο Νίκος Σαμαράς μεγάλωσε γενιές αθλητών και ήταν πρότυπο για το Ελληνικό βόλεϊ.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Νίκο Σαμαρά η ΕΣΑΠ αποφάσισε να αφιερώσει στη μνήμη του σειρά εκδηλώσεων (αγωνιστικών και μη) καθόλη τη διάρκεια του 2013 προκειμένου να τιμήσει τη συνολική προσφορά του τόσο στο άθλημα όσο και στον ελληνικό αθλητισμό.


Στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά θα αφιερωθεί η τελική φάση του League Cup, η οποία θα φέρει και το όνομά του.

Η ΕΣΑΠ επαναφέρει το θεσμό του All Star Game, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν σε φορέα ή φιλανθρωπικό ίδρυμα, που θα επιλεγεί σε συνεννόηση με την οικογένεια του αθλητή.

Oι αγώνες της 12ης αγωνιστικής θα είναι ευκαιρία για αυθόρμητη έκφραση των αθλητών και των παραγόντων στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά η απώλεια του οποίου μας έχει σοκάρει και έχει βυθίσει στο πένθος τους Έλληνες φιλάθλους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ