2013-01-14 20:07:03
Φωτογραφία για Ληστεία και καταδίωξη σε χωριό των Τρικάλων
Σκηνές απείρου κάλους το μεσημέρι του Σαββάτου με αθίγγανο να «αρπάζει» χρήματα από ιδιοκτήτη… καφεουζομεζεδωπαντοπωλείου στο Ξυλοπάροικο Ήταν, δίχως άλλο, το grand συμβάν του Σαββατοκύριακου για ένα ήσυχο χωριό μερικών δεκάδων κατοίκων στα ριζά του Κόζιακα. Ο τεράστιος στην καρδιά και στη φιλοξενία μπάρμπα Σωκράτης που διατηρεί (… επί αιώνες;;;) καφεουζομεζεδωπαντοπωλείο, μιας άλλης εποχής στην πλατεία του χωριού άνοιξε τη καρδιά και το μαγαζί του για έναν αθίγγανο ο οποίος έφτασε με τη πραμάτεια του στο χωριό. 

Τον τράταρε και κάτι στο μαγαζί κι ενώ αυτός πήγε να συνεχίσει το φαγητό του διαπίστωσε πως έλειπε όλη η σύνταξή του (!!!) από τη τσέπη του, περί τα 350 € κατά δήλωσή του… Ο αθίγγανος ετράπη σε φυγή, ο μπαρμπα Σωκράτης βγήκε στο μπαλκόνι να καλέσει σε βοήθεια, τηλεφώνησαν και στον γραμματικό του χωριού, Θ.Μ. ο οποίος διέταξε… καταδίωξη. 

Ειδοποιήθηκε και η αστυνομία η οποία έκανε μερικά μπλόκα στα γύρω χωριά σε αυτοκίνητα πλανόδιων πωλητών, αλλά… τζίφος. Τελικά το βράδυ του Σαββάτου πήγαν μερικές φωτογραφίες στον μπαρμπα Σωκράτη μπας και αναγνωρίσει τον… άνθρωπο που του ‘φαγε τη σύνταξη! Καλού-κακού, μην ανοίγετε σπίτια και μαγαζιά στον καθένα. Ποτέ δεν ξέρεις…

trikalavoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ