2013-01-14 20:03:03
Φωτογραφία για «Παρακρατικές οργανώσεις φίλιες προς τη ΝΔ» δείχνει ο Γλέζος για την ένοπλη επίθεση
Αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση στη Βουλή του Μανώλη Γλέζου, με αφορμή την ένοπλη επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο Μανώλης Γλέζος τόνισε ότι... από τα γεγονότα αυτά «δεν ωφελείται η αριστερά», υπαινισσόμενος ότι τα περιστατικά αυτά προέρχονται «από παρακρατικές οργανώσεις φίλιες προς τη ΝΔ». Άμεση ήταν η απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη.

«Θέλω να εξετάσει η ΝΔ το γεγονός μήπως κάποιος ωφελείται -και ποιος ωφελείται- από αυτά τα γεγονότα. Δεν ωφελείται πάντως η αριστερά. Κάποιος άλλος ωφελείται.Και μήπως προέρχεται αυτή η ενέργεια από παρακρατικές οργανώσεις φίλιες προς τη ΝΔ;» διερωτήθηκε.

Παράλληλα, ο κ. Γλέζος κάλεσε τα κόμματα που στηρίζουν την τρικομματική κυβέρνηση να καταδικάσουν «τα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα με το μπόνους των 50 εδρών που επιτρέπει στην κυβέρνηση να καταδικάζει το Σύνταγμα και την πλειοψηφία».

«Ούτε ως υπονοούμενο, ούτε ως ενδεχόμενο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός ο συλλογισμός ότι επειδή επικοινωνιακά μετακινείται το κέντρο βάρους, μπορεί παρακρατικοί και φίλιες προς τη ΝΔ να βρίσκονται πίσω από την εγκληματική αυτή ενέργεια» απάντησε ο Μάκης Βορίδης, παρατηρώντας ότι μέχρι σήμερα όσοι είναι κρατούμενοι για τέτοιες επιθέσεις βίας είναι είτε αναρχικοί είτε της άκρας αριστεράς.
tanea.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ